Dat gevoel als je later op de dag terug in die kamer komt. Die magie. Alles weer heerlijk fris. Goed opgedekt. Dat is luxe. Daar betaal je voor. En Westerveld maakt precies dat betaalbaar.

Geen gedoe, op en top maatwerk en doen wat we beloven. Dat is schoonmaak volgens Westerveld.

Voor onze opdrachtgevers in de hotellerie hebben wij een team gastvrije, goed opgeleide schoonmakers 'at your service'. Collega’s die – in woord en daad – feilloos op de beleving van uw gasten inspelen en zo bijdragen aan een onvergetelijk verblijf.

Momenten van waarheid
Naast de verplichte Basisopleiding Schoonmaak volgen al onze medewerkers namelijk onze hospitalitytraining ‘Momenten van waarheid’. Aan de hand van een klantreis die we samen met onze collega’s door uw hotel lopen, zoeken we naar die plekken en momenten waar we het verschil kunnen maken voor uw gasten.

Flexibel, proactief schoonmaakbedrijf
De bezettings- én vervuilingsgraad van uw hotel kent pieken en dalen. Dat vraagt om proactieve, flexibele schoonmaak waarbij de kosten altijd in redelijke verhouding blijven tot de omzet. Een spanningsveld dat Westerveld als geen ander begrijpt.

Door onze hoge ‘medewerkersdichtheid’ in de regio's groot Amsterdam en groot Utrecht bewegen wij moeiteloos mee met seizoenen en bezettingsgraden. Uiteraard stemmen wij onze planning en werkzaamheden altijd met u af. Zo staat u nooit voor verrassingen en heeft u de schoonmaak van uw hotel goed voor elkaar.

Kennismaken met onze hotelschoonmakers? Bel +31(0)35 646 11 11. 

Deel dit artikel: