Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Hotelschoonmaak goed voor elkaar

Dat zorgeloze gevoel dat uw gast ervaart bij binnenkomst van uw hotelkamer. Alles schoon, heerlijk fris en mooi opgedekt. Dat is luxe. Westerveld maakt het - betaalbaar - waar.

Geen gedoe, werken met vaste teams, op en top maatwerk en doen wat we beloven. Dat is schoonmaak volgens Westerveld.

Precies wat u zoekt? Klik hier om direct contact op te nemen voor meer informatie.

Voor onze opdrachtgevers in de hotellerie hebben wij een team gastvrije, goed opgeleide schoonmakers klaarstaan. Collega’s die – in woord en daad – feilloos op de beleving van uw gasten inspelen en zo bijdragen aan een onvergetelijk verblijf.

Momenten van waarheid

Naast de verplichte Basisopleiding Schoonmaak volgen al onze medewerkers namelijk onze hospitalitytraining ‘Momenten van waarheid’. Samen met u brengen we - aan de hand van een uitgebreide en zorgvuldige inventarisatie - die plekken en momenten in kaart waar we het verschil kunnen maken voor uw gasten. Om die vervolgens te verankeren in het werkprogramma van onze schoonmaakcollega's.

Flexibel, proactief schoonmaakbedrijf

De bezettings- én vervuilingsgraad van uw hotel kent pieken en dalen. Dat vraagt om proactieve, flexibele schoonmaak waarbij de kosten altijd in redelijke verhouding blijven tot de omzet. Een spanningsveld dat Westerveld als geen ander begrijpt.

Door onze hoge ‘medewerkersdichtheid’ in de regio's groot Amsterdam en groot Utrecht bewegen wij moeiteloos mee met seizoenen en bezettingsgraden. Uiteraard stemmen wij onze planning en werkzaamheden altijd met u af. Zo staat u nooit voor verrassingen en heeft u de schoonmaak van uw hotel altijd goed voor elkaar.

Kennismaken met onze hotelschoonmaak? Gebruik dit formulier of bel +31(0)35 646 11 11.

Meer weten?

De schoonmaak ook goed voor elkaar hebben? Neem dan vandaag nog contact op om nader kennis te maken.

 

E53c152c994707a19afa2cc09d224bf71407ed2d