Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Schoonmaak in de zorg goed voor elkaar

Westerveld maakt sinds jaar en dag schoon in de zorg. Dat betekent dat we thuis zijn in het uitvoeren van alle protocollen, richtlijnen en procedures rondom afvalverwijdering, prikaccidenten, toegang tot ruimten, officiële middelen en te starten desinfectieprotocollen.

We weten dan ook wat ons te doen staat om de protocollen, richtlijnen en procedures te begeleiden.

Naast de basis hebben we de medewerkers die gaan aanvullende speciale instructies, en instructies die we 10 toolboxlessen per jaar (te geven als ruimtes, locatieverwijdering) die voor nieuwe aftekenen, wat u terugvindt in onze schoonmaakapp: LEVIY.

Wij zorgen voor de benodigde inentingen. We registreren incidenten, fouten en bijna-ongelukken. En volg die registraties op met één-op-één terugkoppeling, en in het geval van incidenten door éénpuntslessen. Zo borgen we continueren alertheid en publicatieheid van onze collega's

Door de relevante lokale aanwezigheid kunnen we verder rekenen op een grote pool ervaren collega's om de hoek, handig indien er sprake is van verzuim van verloop. helpen we elkaar onderlinge contacten in contact om zo van elkaar te leren en om eens van locatie te wisselen, kon die wens bestaan.

En de kruisbestuiving is zeker ook voor uw collega's potentieel interessant: ut de hoogste standaarden in hygiëne en omgang met locatiespecifieke bijzonderheden als cytostatische scheiding en geregistreerde producten, virussen en wapens; wij hebben een ervaring met het uitbannen en hebben van multiresistente infecties.

De basis: van a (afspraak) tot z (dagelijkse controles en de echte van alle kwaliteitsonderzoeken), goed geregistreerd in de LEVIY-app. Vervolgens ben ik aan het voorbereiden van een plan, het creëren van een draagvlak, het creëren van trainingen, praktische van het opzetten van je communicatie, het creëren van verbeterslagen.

Maar eerst: handen uit de mouwen, ze wassen en aan de slag.

Meer weten?

De schoonmaak ook goed voor elkaar hebben? Neem dan vandaag nog contact op om nader kennis te maken.

OLVG Post Bedfit2