Schoonmaak in de zorg goed voor elkaar

Westerveld maakt sinds jaar en dag schoon in de zorg. Dat betekent dat we thuis zijn in het vlekkeloos uitvoeren van alle protocollen, richtlijnen en procedures rondom afvalverwijdering, prikaccidenten, toegang tot ruimten, toegestane middelen en te hanteren desinfectieprotocollen.

We weten dan ook wat ons te doen staat om naleving van de protocollen, richtlijnen en procedures te garanderen.

Naast de basisinstructies geven we de medewerkers die gaan schoonmaken op locatie aanvullende speciale instructies, en geven we 10 zogeheten toolboxlessen per jaar (onderwerpen als prikincidenten, toegang tot ruimtes, afvalverwijdering) die collega’s voor begrepen aftekenen, wat u terugvindt in onze schoonmaakapp: LEVIY.

We zorgen voor de benodigde inentingen. We registreren incidenten, fouten en bijna-ongelukken. En volgen die registraties op met één-op-één terugkoppeling, en in het geval van incidenten door éénpuntslessen. Zo borgen we continue alertheid en vakkundigheid van onze collega’s.

Door de relevante lokale aanwezigheid kunnen we verder rekenen op een grote pool ervaren collega’s om de hoek, handig indien er sprake is van verzuim of verloop. Daarbij brengen we tegelijkertijd collega’s met elkaar in contact om zo van elkaar te leren en om eens van locatie te wisselen, mocht die wens bestaan.

En de kruisbestuiving is zeker ook voor uw collega’s potentieel interessant: u hanteert de hoogste standaarden in hygiëne en omgang met locatiespecifieke bijzonderheden als cytostatica en vergelijkbare gevaarlijke (uitscheidings)producten, virussen en bacteriën; wij hebben ervaring met het uitbannen van multiresistente bacteriën én belangrijker nog infectiepreventie.

Meer weten?

De schoonmaak ook goed voor elkaar hebben? Neem dan vandaag nog contact op om nader kennis te maken.

Klik hier

Goed voor elkaar

De schoonmaak ook goed voor elkaar hebben? Neem dan contact op!

Klik hier

De basis: van a (afspraak) tot z (dagelijkse controles en de uitkomsten van alle kwaliteitsonderzoeken), goed geregistreerd in de LEVIY-app. Vervolgens ben je bij Westerveld ook aan het juiste adres voor het oplossen van uitbraken, geven van advies, het opstellen van een plan, creëren van draagvlak, verzorgen van trainingen, implementeren van slimmere communicatie, (smart building)metingen voor en na, doorvoeren van verbeterslagen.

Maar first things first: handen uit de mouwen, ze wassen en aan de slag.

Deel dit artikel: