14-12-2016

Baker McKenzie gunt Westerveld schoonmaakopdracht

14 dec 2016 - Het internationale advocatenkantoor Baker McKenzie heeft de opdracht voor de schoonmaak van hun vestiging aan de Amsterdamse Zuidas gegund aan Westerveld. Vanaf 2 januari 2017 zijn negen schoonmaakcollega’s en een handyman verantwoordelijk voor het 10.000 m2 tellende kantoor.

Vertrouwen in de overeenkomst

In Amsterdam zetten Lieselot Oosterkamp, managing director Baker McKenzie en Rick Dillema, directeur Westerveld, hun handtekening onder de nieuwe schoonmaakovereenkomst. Dillema: “We zijn trots dat wij de naam van zo’n gerenommeerd advocatenkantoor hoog mogen houden.”

Baker McKenzie zette in september de aanbesteding in de markt. Vijf schoonmaakaanbieders, groot en klein, werden gevraagd een aanbieding in te dienen. Uiteindelijk nodigde het kantoor twee partijen uit voor een presentatie.

Verplaatsen in de vraag van de opdrachtgever

Steven Liem, Facility Services Manager bij Baker McKenzie: “Naast gedegen kennis van zaken, had Westerveld het beste antwoord op onze schoonmaakvraag. Wij zijn namelijk niet zozeer geïnteresseerd in wat partijen te bieden hebben, maar vooral in wat dat voor ons betekent. In Westerveld vonden wij de partij die zich hierin het best kon verplaatsen.”

“Ook geeft Westerveld concreet invulling aan onze wens voor flexibele dienstverlening. Dit betekent opschalen of afschalen wanneer de situatie daar om vraagt”, verklaart Liem verder de keuze voor Westerveld. “De ingediende offerte en vooral de presentatie door de operationeel verantwoordelijken, gaven ons het vertrouwen voor een driejarige overeenkomst.”

Nauwe samenwerking catering en beveiliging

Westerveld is vanaf 2 januari 2017 verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud van de publieke ruimten, de kantoren, het sanitair, de vergaderruimten en het restaurant. Waarbij nauwe samenwerking met receptie en catering essentieel is.

Deel dit artikel: