17-2-2016

Betrokkenheid tot ver over de grens

Collega's die wel eens ziek, zwak of misselijk zijn, weten dat Westerveld trouw een beterschapskaartje stuurt. Waar ook ter wereld.

Surprise, surprise

Zo ook aan collega Carl Valerian, die tijdens zijn vakantie op Curaçao ongelukkig is gevallen en zijn scheenbeen heeft gebroken.


Om te voorkomen dat de kaart pas bezorgd zou worden als Carl alweer het ziekenhuis had verlaten, zochten we ‘m even persoonlijk op. Nou ja, we… Laat nou net de moeder van rayonleider Marc Weterings op Curaçao overwinteren!  Zij was zo aardig om de kaart even namens Westerveld af te geven. Met een groot pak fruitpunch tegen de dorst.

Surprise, surprise

“Ik liep de kamer van Carl binnen, gaf ‘m een hand en zei: ‘Surprise van Westerveld uit Nederland”, vertelt de moeder van Marc enthousiast. “Grote ogen van verbazing keken mij aan. Hij snapte er niets van. Toen het tot hem doordrong wie ik was, verscheen er een lach van oor tot oor op zijn gezicht en zei hij: “Marc zei al dat hij een kaart zou sturen!” Een schot in de roos. 

Carl is inmiddels geopereerd aan zijn scheenbeen. We wensen hem een goed herstel en hopen ‘m snel weer te zien. En danken Marc en zijn moeder voor de leuke actie!

 

Deel dit artikel: