9-11-2017

Collega Khalid El Amri krijgt boom op zijn auto

Op woensdag 13 september was de eerste echte najaarsstorm van dit jaar en daar kan Khalid El Amri over meepraten. Onderweg naar zijn werk in Hoofddorp stond hij ’s ochtends voor een stoplicht te wachten, toen het gebeurde: onverwachts klapte er een enorme boom bovenop zijn auto.

“Soms droom ik er nog van”

Khalid: “Ik kon alleen maar denken dat ik weg wilde, maar ik kreeg de deuren niet open. Ik hoorde alles kraken. Er kwamen mensen aan die het ook probeerden, maar het lukte niet. Mijn gezicht en hele lijf zaten onder kleine glassplinters.”
   
Terwijl hij het glas weg wilde vegen, haalde Khalid zijn hand open.
   
De ambulance was er gelukkig snel en behandelde hem ter plaatse. En terwijl de auto werd weggesleept kwam een collega Khalid ophalen: “We zijn eerst wat gaan eten. Ik heb diabetes en was helemaal duizelig.”
   
“Mijn leidinggevende kwam langs toen ik weer thuis was en ik heb mailtjes gekregen van collega’s. De dag erop ben ik weer een halve dag gaan werken.”
   

Met de schrik vrij
    
Lichamelijk gaat het goed met Khalid, maar soms droomt hij er nog van. En bij slecht weer met veel wind blijft hij liever weg bij bomen.
   
“Het ongeval was een vervelende ervaring, maar geluk heb ik ook gehad, de boom was maar 30 centimeter bij me vandaan.”
   
Pfff. We willen er ook niet aan denken wat er had kunnen gebeuren. Pak van ons Westerveld-hart dat het zo gelopen is. Super dat je het op deze manier na kunt vertellen Khalid, dankjewel.
   
En sterkte nog even de komende periode!
  

Deel dit artikel: