Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
34Bc39d3ef0db37d4655859c55fd6ac28d2f6b6f
02-12-2019

Feest, feest en nog eens feest

In het Van der Valk hotel ‘De Witte Bergen’ in Eemnes vierde Westerveld feest, feest en nog eens feest. Niet alleen huldigden we vijftien jubilarissen, ook stonden we stil bij het vertrek van vier collega’s die met pensioen gaan. De jubilerende en pensioengerechtigde collega’s reisden af naar het centrum van het land om eens flink in het zonnetje gezet te worden.

Na de opening, waarbij we even stil stonden bij de nieuwe campagne ‘Goed voor elkaar’, namen we officieel afscheid van de AOW’ers die zich jaren met hart en ziel hebben ingezet voor ons mooie bedrijf. Zij mogen vanaf nu gaan genieten van hun welverdiende pensioen. Hierna was het tijd voor de huldiging van de jubilarissen. Per district werden de jubilarissen door hun leidinggevenden één voor één bedankt voor hun enorme inzet, toewijding en vakmanschap. Naast lovende woorden, ontvingen zij met bloemen en een cadeaubon.

Marokkaanse bruiloft

De dag werd afgesloten met een heerlijk buffet. “Het was super”, blikt Rick Dillema, algemeen directeur, met trots terug. “Een van de jubilerende collega’s vergeleek de bijeenkomst met een Marokkaanse bruiloft. Nou, een beter voorbeeld van Goed voor elkaar kan ik niet bedenken. Met dank aan alle collega's die dit feest mogelijk hebben gemaakt. Westerveld is weer een herinnering voor het leven rijker."

Meer nieuws

Header Vebego Familie Award 2022

Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

2 min.
Jubilarissenavond 2022

Westerveld jubilarissen in het zonnetje gezet

1 min.
Opstart10

Landgoed De Horst tevreden over opstart Westerveld

1 min.