Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
685213F6ca7a615a3d356f6a1ee07d8dc73f8ebc
12-02-2020

Flexibele kantoorruimtes goed voor elkaar

Als ‘stilstand is achteruitgang’ ergens geldt, dan is het wel in de schoonmaak. Of het nu internet of things is, duurzaamheid, social return, hospitality; iedere trend en iedere innovatie in de kantorenmarkt heeft implicaties voor ons als schoonmaakdienstverleners.

Altijd in beweging

Neem, om een actueel onderwerp aan te stippen, de onstuitbare opmars van flexoffices (model Regus, Tribes, The Office Operators, Spaces, WeWorks). In navolging van steden als Londen, waar de markt een paar jaar op ons voorligt, zet de groei van flexibele kantoorruimtes ook hier sterk door.

Dat flexkantoren eisen stellen aan de flexibiliteit* van de schoonmaker, laat zich raden. En ook de commerciële component, het moet om door een ringetje te halen zijn, stelt eisen aan het schoonmaakbedrijf: technische en belevingskwaliteit buiten kijf.

*Niet alleen wat betreft de dagelijks flexibiliteit op de vloer, maar met name ook het op- en af kunnen schalen, in periodes waarin de markt zich weer even corrigeert, is lastig voor de gemiddelde schoonmaakleverancier.

Lenigheid troef

De uitdagingen die flexoffices te bieden hebben, zijn voor Westerveld gelukkig vertrouwd terrein. Sterker, we voelen ons er erg in thuis. Het doet denken aan wat ooit Het Nieuwe Werken heette. Een manier van werken die inmiddels zo mainstream is dat er weinig nieuws meer aan is.

We rollen er altijd vanaf de eerste dagen in mee, net zoals andere trends, en – dat is uiteindelijk waarmee we het verschil maken – slagen er steevast weer in om ons, en de opdrachtgevers, perfect staande te houden.

Je kan dan ook met een gerust hart stellen dat flexibiliteit in meerdere opzichten misschien wel dé rode draad in onze dienstverlening is.

Combineer dat met een sterke regionale bezetting en binding, dan behoeft het verder geen betoog dat we ons aanbevolen houden als dé brenger van continuïteit, kwaliteit en stabiliteit in de gewenste flexibiliteit.

Precies wat u zoekt? Neem dan contact op met Michiel Zeij of Annemiek de Paauw. Of gebruik dit formulier om de schoonmaak zo snel en flexibel als mogelijk goed voor elkaar te hebben.

Meer nieuws

Header Vebego Familie Award 2022

Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

2 min.
Jubilarissenavond 2022

Westerveld jubilarissen in het zonnetje gezet

1 min.
Opstart10

Landgoed De Horst tevreden over opstart Westerveld

1 min.