12-12-2017

Gefeliciteerd: Stichting Jarige Job

Ruim 60.000 kinderen in Nederland vieren hun verjaardag niet. Omdat hun ouders het niet kunnen betalen. Uit schaamte melden ouders hun kinderen soms ook ziek, omdat er geen geld is voor traktaties.

Stichting Jarige Job wil dat veranderen en trakteert deze kinderen op een leuke verjaardag. Jarige Job geeft geen geld maar een verjaardagsbox ter waarde van € 35,-. In de box zit alles voor een leuk feest: slingers, ballonnen, taartmix, traktaties, wat lekkers voor thuis en cadeautjes.

Goed voorbeeld doet goed volgen
Wouter Timmers, commercieel directeur: “Westerveld vindt dit zo’n mooi initiatief dat wij Jarige Job graag steunen. Onder meer met gratis schoonmaak van hun kantoor.”

Vrijdag 8 december was de opstart onder leiding van districtsmanager William Zoon en rayonleider Dinant de Raad. Collega Ishin gaat ervoor  zorgen dat de cadeaus in een schone omgeving worden ingepakt. 

Inpakmarathons
Naast het schoonhouden van het pand, helpen we ook een paar keer per jaar mee tijdens inpakmarathons. Op deze dagen pakken vrijwilligers verjaardagsdozen in om duizenden kinderen in Nederland een prachtige dag te bezorgen. Wil je ook een keer helpen? Laat het weten via communicatie@westerveld.nl. 

 

Deel dit artikel: