Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
9D7c4ae5ce6bdd1199b527baace3075ee72d51df
29-04-2020

Goed voor elkaar bij OLVG

Volwaardig meedraaien in de maatschappij. De zekerheid hebben van een vast inkomen. Erbij horen. Het zijn wensen van veel mensen die niet vanzelfsprekend in aanmerking komen voor een betaalde reguliere baan. Wensen die vaak invulling krijgen door het vinden van een baan die bij ze past. Milieuwerk biedt deze groep zo’n baan, door samen te werken met bedrijven die werkzaamheden beschikbaar hebben.

Zoals Westerveld!

Zo kwam Ugur Ozdemir terecht in het team van locatiemanager Liesbeth van Kampen. Hij werkt nu als schoonmaker in het OLVG Ziekenhuis.

Wennen?

Eind vorig jaar begon Ugur bij Milieuwerk. Net als iedereen op het Recycling Service Centrum van Milieuwerk met een proefperiode van twee maanden. Hier krijgen mensen de tijd en ruimte om rustig te wennen aan een nieuwe baan.

Na twee maanden werd Ugur gedetacheerd bij Westerveld, om aan de slag te gaan als schoonmaakmedewerker. Een betaalde en vooral – zo vindt Ugur – leuke baan: de belangrijkste voorwaarde van Milieuwerk.

Goed opgenomen

Ugurs leidinggevende Liesbeth zag al snel dat het goed zat. “Hij werd meteen goed opgenomen in de groep. De jongens op het OLVG namen hem mee, zodat hij zich zijn nieuwe werkplek eigen kon maken. Inmiddels heeft hij zijn eigen taken. Hij loopt de buitenronde, maakt het terrein en de parkeergarage zwerfafvalvrij en ondersteunt bij andere taken, zoals een bouwschoonmaak.”

“Het is een veelzijdige man en hij doet het heel leuk in het team. Ook het contact met patiënten en medewerkers van het OLVG gaat hem goed af, ondanks dat hij de taal nog niet heel goed spreekt. Maar daar werken we aan!”

Goede match

Wouter de Vaal, jobcoach bij Milieuwerk, had niet anders verwacht dan dat Ugur en Westerveld een goede match zouden zijn.

“Ugur gaf bij de intake aan dat hij schoonmaakwerk wel zag zitten. Fysiek heeft hij wat kleine beperkingen, maar daar houdt Westerveld goed rekening mee bij het indelen van het werk. Verder heeft hij de juiste instelling, je kunt echt op hem rekenen. En het allerbelangrijkste: hij vindt het leuk.”

Goed voor elkaar

Liesbeth ziet een mooie toekomst voor Ugur bij het OLVG: “Ugur is echt op zijn plek. We hebben het hier goed voor elkaar. Ja, wat mij betreft blijft hij zeker!”

En als het aan jou ligt, Ugur? “Heel graag! Ik ben heel blij.”

Meer nieuws

Header Vebego Familie Award 2022

Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

2 min.
Jubilarissenavond 2022

Westerveld jubilarissen in het zonnetje gezet

1 min.
Opstart10

Landgoed De Horst tevreden over opstart Westerveld

1 min.