Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
F2625bd4ab85a02e936ebf4c38af71afb8cede7e
07-11-2019

Goed voor elkaar met Michiel Beekman

Michiel Beekman is Westervelds rots in de branding. En die omschrijving is geen overdrijving. Want hij is veel meer dan controller, zijn officiële functie. Hij geeft leiding aan de afdeling Business Support, beheert het wagenpark, is verantwoordelijk voor het ICT-netwerk én doet er ook nog wat facilitaire zaken bij. Waaronder de organisatie van het kerstfeest dit jaar.

Kortom, Westerveld heeft het goed voor elkaar met ‘The Beekster’.

Hoe ben je in Hilversum terecht gekomen?

Negen jaar geleden was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Al surfend op internet, zag ik de vacature bij Westerveld. Omdat de controller met pensioen ging, was het schoonmaakbedrijf op zoek naar een opvolger. Het brede karakter van de functie sprak me direct aan.

In de kern is het een financiële functie (planning en controle van de financiën), maar met een heleboel eromheen. Dat past bij mij. Ondanks mijn financiële achtergrond, ben ik namelijk niet iemand van puur en alleen de cijfertjes. Gelukkig zag Westerveld dat ook in mij.

Dus je hebt het goed voor elkaar met Westerveld?

Enorm! Iedere dag is anders hier. Soms ben ik met vier dingen tegelijk bezig. Die onvoorspelbaarheid maakt mijn werk ontzettend afwisselend. Het ene moment probeer ik het ICT-netwerk na een update weer gestart te krijgen, het volgende moment hang ik aan de lijn met aannemer voor een nieuwe reclamezuil.

En ondertussen rond ik de maandrapportage af en ben ik aan het videoconferencen met het servicecenter van moederbedrijf Vebego over het verbeteren van de administratieve afspraken.

Ik heb het ook naar m’n zin bij Westerveld, omdat het een heel warm bedrijf is. De medewerkers staan echt centraal. Vanuit de directie krijgen we veel vrijheid en vertrouwen. Rick, onze algemeen directeur, vaart blind op ieders expertise. Dat motiveert enorm en maakt collega’s betrokken.

“Het verloop is dan ook minimaal: mensen blijven lang werken bij Westerveld. Simpelweg omdat we het goed naar ons zin hebben.”

We zijn er voor elkaar

Westerveld is van oorsprong een familiebedrijf en zo voelt het ook. We zijn er voor elkaar. Het best zie je dat terug wanneer we het even moeilijk hebben. Bijvoorbeeld als we door ziekte of onverwachte uitval mankracht tekort hebben. Dan valt iedereen voor elkaar in. Dat maakt Westerveld Westerveld.

Hebben opdrachtgevers het ook goed voor elkaar met Westerveld?

Zeker weten. Door de lange dienstverbanden is Westerveld een heel volwassen organisatie. Er is veel kennis en ervaring in het bedrijf. Daar profiteren onze opdrachtgevers van. Er is weinig bureaucratie, de lijnen zijn kort, we bewegen gemakkelijk mee, hebben de administratie op orde en lossen onverhoopte klachten direct op.

We zijn er voor je en dat merk je in alle details.

Meer nieuws

Header Vebego Familie Award 2022

Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

2 min.
Jubilarissenavond 2022

Westerveld jubilarissen in het zonnetje gezet

1 min.
Opstart10

Landgoed De Horst tevreden over opstart Westerveld

1 min.