16-9-2019

Goed voor elkaar met Riëtte

Goud waard. Zo omschrijven collega’s Riëtte Gerritsen, medewerker Business Support bij Westerveld. En daar valt niets op af te dingen. Medewerker jarig? De verjaardagskaart is al gepost. Problemen met het plannen van personeel in ORTEC? Ze helpt je graag. Origineel relatiegeschenk? Riëtte weet raad.

Riëtte is een onmisbare schakel in de dienstverlening van Westerveld.

Hoe ben je bij Westerveld terecht gekomen?

Ik werkte bij de Inspectiedienst Dierenbescherming. Toen die verhuisden naar Den Haag zocht ik iets anders in Hilversum, want ik wilde hier graag blijven wonen. In de krant stond een advertentie voor een P&O-functie bij Westerveld. Dat leek me wel wat. Helaas werd ik afgewezen. Niet veel later belde een uitzendbureau. Of ik interesse had in een leuke secretariële P&O-functie bij… Westerveld. Dat had ik wel 😊.

Goed voor elkaar met Westerveld?

Inmiddels werk ik hier alweer meer dan vijftien jaar. Met veel plezier. Dus ja, ik heb het goed voor elkaar bij Westerveld. Ook omdat ik leuk en afwisselend werk heb. Ik werk nu op de afdeling Business Support die is opgericht om de operatie beter te ondersteunen. En met de komst van deze afdeling is ook mijn functie flink veranderd.

Dankzij verschillende trainingen en opleidingen ben ik nu onder meer key-user voor ORTEC, wat inhoudt dat ik specialist ben in deze personeelsplanningstool. Als collega’s vragen of problemen hebben met het plannen van personeel, schiet ik te hulp. Hetzelfde geldt voor Leviy, ons online facilitair managementsysteem.

Als lid van het Leviy-expertteam ondersteun ik collega’s bijvoorbeeld met de inrichting van nieuwe klanten in het systeem of het verwerken van kwaliteitscontroles en gespreksverslagen.

Naast afwisselend werk, heb ik het vooral ook goed voor elkaar met Westerveld als werkgever. Westerveld is enorm flexibel. In overleg heb ik mijn werktijden af kunnen stemmen op de schooltijden van mijn kinderen. Ideaal. Ook word ik enorm vrijgelaten in mijn werkzaamheden. En ik ben dit jaar verkozen tot voorzitter van de OR!

Hebben opdrachtgevers het goed voor elkaar met Westerveld?

Los van de korte lijnen, het snel oplossen van meldingen of klachten en een correctie facturatie, is het vooral de collegialiteit waarmee opdrachtgevers het goed voor elkaar hebben met Westerveld. Dat is wat Westerveld echt bijzonder maakt, ook voor mezelf. Er is een enorme saamhorigheid. We zijn er voor elkaar. In goede en slechte tijden.

Of je nu extra handen nodig hebt bij een opstart van een nieuwe schoonmaakopdracht. Of het bamboe in de kantoortuin dringend toe is aan een knipbeurt. Niemand die te beroerd is om in de auto te stappen of de tuinschaar te pakken. We weten allemaal: doe ik het goed, dan doet Westerveld het goed.

Deel dit artikel: