Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Opstart16
14-02-2022

Landgoed De Horst tevreden over opstart Westerveld

Sinds 1 oktober 2021 verzorgen wij met trots de dagelijkse schoonmaak van het prachtige Landgoed de Horst in Driebergen, trainingslocatie van trainingsinstituut De Baak.
Met veel aandacht voor het schoonmaakteam wat wij overnamen en door een efficiënte inzet van nieuwe middelen en materialen, zorgden wij voor een zorgvuldige en soepele implementatie van onze dienstverlening. Met als resultaat: een tevreden opdrachtgever!
Margot van Gelderen, Rooms Division Manager, vertelt.

“In de hotellerie is de overgang naar een nieuwe housekeeping partij altijd een operatie op zich.  Naast dat je afscheid neemt van het vertrouwde, heeft het operationeel een grote impact. Onze tak van sport draait 24/7 door, de taken van de huishouding zijn niet gemakkelijk even een dagje over te slaan. Of op pauze te zetten. Dit gaat niet en zal altijd moeten worden gewaarborgd. Op 1 oktober was bij ons de grote dag en we kijken hier met zijn alle erg goed op terug.  Westerveld heeft het vaste personeel overgenomen en ik merk dat onze teams erg blij zijn met deze nieuwe samenwerking. Westerveld heeft veel tijd gestoken om alle werknemers persoonlijk te informeren en uit te leggen wat dit voor eenieder betekend.

Daarnaast ging bij ons ook de vlag uit toen we onze nieuwe housekeeping karren binnen kregen. Wat een feestje om mee te werken! Doordat ons landgoed erg groot is heeft Westerveld een elektrische bakfiets aangeschaft, zo kunnen we snel en efficiënt spullen verplaatsen. Wat een aanwinst! We merken dat de teams zich weer gehoord voelen, lekker in hun vel zitten en met veel plezier naar hun werk komen. We zijn erg tevreden en gaan er van uit dat er een langdurige samenwerking is ontstaan tussen Landgoed de Horst en Westerveld!”

Meer nieuws

Header Vebego Familie Award 2022

Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

2 min.
Jubilarissenavond 2022

Westerveld jubilarissen in het zonnetje gezet

1 min.
OLVG EPD

Westerveld levert belangrijke bijdrage aan ontzorgen partner OLVG

< 1 min.