29-9-2016

Omdat ze het waard zijn!

29 sep 2016 - Merci collega's Anneke, Angelina en Baby! Dankzij deze drie Westerveldtoppers profiteert opdrachtgever ThyssenKrupp Accessibility BV in Krimpen aan de IJssel van A-kwaliteit schoonmaak. Dag in, dag uit.

Merci!


Sinds een jaar is Westerveld verantwoordelijk voor de schoonmaak van het kantoor en de fabriekshal van ThyssenKrupp. De dames werken in de ochtend, middag en avond.
Rayonleider Marc Weterings: “De opdrachtgever eist de hoogste kwaliteit. De dames slagen er keer op keer in aan deze eis te voldoen. Ze hebben oog voor detail, werken efficiënt samen en vervangen elkaar op bij ziekte of verlof. Ik laat de schoonmaak bij ThyssenKrupp met een gerust hart aan deze toppers over.”

“Westerveld weet de naam ThyssenKrupp iedere dag zo goed hoog te houden, dat de opdrachtgever onlangs heeft besloten de externe VSR-controles te laten vervallen”, vervolgt Marc.
“Sterker nog: Ik loopt nu zelf met de contactpersoon van ThyssenKrupp de controlesrondes. En ook de laatste keuring was weer ruim voldoende. Dat verdient een pluim!"  
 

Deel dit artikel: