1
15-11-2021

Opening nieuw kantoorpand

2
3
4

Dinsdag 9 november jl. was het dan eindelijk zover: de officiële opening van ons nieuwe kantoorpand! We zijn superblij met dit prachtige, duurzame pand en het resultaat van de renovatie en inrichting. Hier hebben we alle ruimte om onze toekomstplannen te kunnen realiseren.

Ons oude kantoor in de oorspronkelijke oude Wybertjes fabriek aan de Larenseweg 125 in Hilversum was gedateerd en voldeed niet meer aan de duurzaamheidseisen van deze tijd.
En dus stonden we voor de keuze: verbouwen of verhuizen.
Na vele overleggen en alle opties zorgvuldig te hebben afgewogen, werd besloten te verhuizen naar het naastgelegen pand, het oude expeditie gebouw van de Wybertjes fabriek op nummer 123.

Dit monumentale gebouw uit 1951 is de afgelopen maanden ingrijpend gerenoveerd door Eliza Vastgoed.
Naast het terugbrengen en versterken van de industriële uitstraling, is het gebouw onder andere voorzien van een energiezuinige luchtbehandelingsinstallatie met warmtepompen, aluminium kozijnen met triple glas, dak-, vloer- en gevelisolatie en 100 zonnepanelen op het dak.
Hiermee heeft het gebouw een energielabel A++ verworven.

Dinsdag 9 november jongstleden hebben we ons pand officieel geopend.
Samen met onze medewerkers luidden we onder het genot van een hapje en drankje een nieuwe toekomst in.

Dank aan alle aanwezigen en speciaal aan wethouder Floris Voorink, Projectontwikkelaar Casper Landeweerd en CEO van Vebego Ton Goedmakers voor hun steun en bijdrage en het gezamenlijk met onze directeur Rick Dillema verrichten van de opening.

Meer nieuws

Opstart16

Succesvolle opstart Landgoed De Horst

28-10-2021
2 min.
OLVG Post Bedfit2

Efficiënte bed schoonmaak en minder wachttijd voor patiënten dankzij geautomatiseerde schoonmaakaanvragen

12-10-2021
1 min.
Afb Certificaten

Certificaten weer in de pocket!

27-09-2021
< 1 min.