28-6-2017

Rituals gunt Westerveld schoonmaakopdracht

Westerveld heeft weer een naam om hoog te houden. En wat voor één: Rituals! We gaan het hoofdkantoor in hartje Amsterdam schoonhouden, dat bestaat uit vijf markante aaneengeschakelde panden aan de Keizersgracht.

Aandacht voor schoonmaak

In de prachtig aangelegde achtertuin van het Amsterdamse hoofdkantoor zetten Richard Lems, director Format & Design Rituals, en Rick Dillema, directeur Westerveld, hun handtekening onder de nieuwe schoonmaakovereenkomst. Dillema: “We zijn trots dat wij de naam van zo’n prachtig Nederlands merk hoog mogen houden.”

Vanaf 24 juli 2017 zijn 3 schoonmaakcollega’s, waaronder 1 dagkracht, verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud van de kantoren, het sanitair, de vergaderruimten en het restaurant. In totaal zo’n 3000 vierkante meter. Daarnaast ondersteunt de dagkracht bij cateringactiviteiten, zoals het klaarzetten van het saladebuffet en het opruimen van de vergaderruimten na een (bezoekers)lunch.

Aandacht voor medewerkers
Volgens Angeles Dekker, Facilities & Frontoffice Coordinator bij Rituals, waren het informele, persoonlijk contact en de aandacht voor het welzijn van het personeel doorslaggevend bij de keuze voor Westerveld.

 

Deel dit artikel: