Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
1Cf66f83e62afd7d828c40911df6eac66caf2284
23-02-2018

Smetvrees? Lees dan niet verder..

Goed nieuws voor wie dit leest vanaf een laptop, macbook of desktop én in de afgelopen weken (of zelfs maanden) zijn toetsenbord niet gereinigd heeft. Met één druk op deze knop komen we je verlossen van de tienduizenden bacteriën en virussen die het op je gemunt hebben.
Pas op: vies verhaal

Toetsenborden, muizen, telefoons. Een beetje bacterie weet daar wel raad mee. Lekker warm. Gezellig. Prima broedplaats. Met veel te snacken ook: draai dat toetsenbord maar eens om, nom nom nom...

Zonder gekheid: een toetsenbord bevat gemiddeld drie keer meer bacteriën dan je wc-bril, en in sommige gevallen zelfs meer dan drie keer meer bacteriën dan een wc-bril in de kroeg. (bron)

Smartphones zijn amper een haar beter: in een wetenschappelijk onderzoek aan de Universiteit van Surrey legden studenten de afdruk (slechts een kleine impressie...) van hun telefoon op een kweekje.

Onnodig te zeggen dat het geen kwaad kan om eens met een doekje de boel een beetje op te frissen, toch?

Schoonmaker gezocht?

Met werkplekschoonmaak, dus fysieke reiniging van computers en toetsenborden en uiteraard ook schoonmaak rondom / van de werkplekken, draag je actief bij aan het voorkomen van verkoudheid, huidirritaties en zelfs griep.

Geen overbodige luxe, vindt ook de Arbowet die stelt dat werkgevers verantwoordelijk zijn voor een hygiënische en veilige werkplek.

Ter verdere geruststelling, een hygiënische computerwerkplek hoeft je niet de kop te kosten. Het is een minimale investering met een groot resultaat: minder ziekteverzuim, gezondere en meer gemotiveerde collega's.

Nu we er toch zijn

Als schoonmaakbedrijf houden wij ons uiteraard aanbevolen om dat kantoor eens goed onder handen te nemen. Waarbij we in samenwerking met Fusernet ICT Services nog meer diensten aanbieden dan schoonmaak alleen.

Welke computer hardware en software-onderhoudsdiensten dat zijn, heeft Fusernet beschreven in deze leaflet.

Voor het gemak aangeboden vanuit één aanspreekpunt: Westerveld. Zodat je niet alles twee keer uit hoeft te leggen.

Klinkt goed? Als je gezondheid je lief is dan wel natuurlijk.

Gebruikmaken van de aanvullende diensten, of interesse in een vrijblijvende en gratis hygiënemeting en/of demonstratie? Neem dan contact op.

We zitten om de hoek: onder meer in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam. Goed om te weten, tot besluit, omdat we zo dichtbij zijn, is het stapje extra verzekerd!

 

Meer nieuws

Header Vebego Familie Award 2022

Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

2 min.
Jubilarissenavond 2022

Westerveld jubilarissen in het zonnetje gezet

1 min.
Opstart10

Landgoed De Horst tevreden over opstart Westerveld

1 min.