8-10-2014

We want Mo, we want Mo!

In de rubriek ‘Superbedankt’ zetten we telkens een team in het zonnetje. Gewoon, omdat de collega’s een fantastische prestatie hebben geleverd. Dit keer gaat de eer naar Mohammed Bouharb en Mohammed el Bouchehati die samen de ambulante ploeg voor regio Midden-Nederland vormen.

Vloeren schrobben en conditioneren, trappenhuisreiniging of bouwschoonmaak

Mohammed Bouharb en Mohammed el Bouchehati zijn de vliegende keeps van Westerveld voor de regio Midden-Nederland. De 2-man sterke ambulante ploeg is in te zetten op elk denkbare klus.

“Mo en Mo zijn van alle markten thuis. We zetten ze veelal in voor extra werk bij opdrachtgevers, zoals vloeren schrobben en conditioneren, trappenhuisreiniging of bouwschoonmaak. Maar ze vallen ook in als een collega ziek is of als we tijdelijk zonder voorman zitten. Zo werkt Mohammed Bouharb nu twee uurtjes per dag als voorwerker op een school in Utrecht”, legt districtsmanager Charly Vroom uit.

Kennen alle klanten op hun duimpje
De twee doorgewinterde schoonmaakkanjers zijn heel flexibel en altijd bereid te helpen. “Wat heel fijn is, is dat ze nagenoeg elke klant in de regio kennen. En dat zijn er flink wat. Ik hoef de naam van de klant maar te noemen, of ze weten precies waar ze moeten zijn en vinden moeiteloos hun weg naar de werkkast. Dat doe ik ze niet na.”

Dat ze goed zijn in hun werk, daar twijfelt Charly niet aan. “Negen van de tien keer krijg ik een compliment van de opdrachtgever als ze zijn langs geweest. Ze werken super netjes en zijn altijd heel beleefd naar de klant. Een superteam!”

Deel dit artikel: