3-9-2013

Weer 10 medewerkers geslaagd voor Basisopleiding Schoonmaak

Donderdag 18 september 2013 zijn weer tien medewerkers van Westerveld geslaagd voor de SVS Basisopleiding Schoonmaak. Alle geslaagden maken schoon bij NIBC in Den Haag.

Professionele vakschoonmakers

De opleiding is vanuit de CAO verplicht voor alle medewerkers die na 1 januari 2012 in dienst zijn gekomen. Mirella Gaasbeek, P&O-manager Westerveld: “Maar we vinden het ook belangrijk dat de al ervaren schoonmakers het traject volgen. We zijn een kwaliteitsbedrijf. Dat kun je alleen maar zijn met goed opgeleide schoonmakers."

"Steeds meer klanten vragen er ook naar: vakschoonmakers. Door de medewerkers de opleiding aan te bieden, hopen we bovendien dat ze langer bij ons blijven werken en minder snel lichamelijke klachten krijgen. Daar heeft ook de klant baat bij.”

Diploma
De opleiding is gegeven bij NIBC zelf. “Zo willen we de klant laten zien dat we opleiding heel belangrijk vinden. En je kunt wat je net hebt geleerd direct in de praktijk testen. Het is daarbij ook gewoon leuk om samen – als team – voor het diploma te gaan." Collega's gefeliciteerd! De visitekaartjes zijn onderweg!

 

Deel dit artikel: