29-10-2013

Welverdiend pensioen voor Achmed en Evangelista

Achmed Benaich en Evangelista Rodriquez-Williams zijn dit jaar 65 geworden. Zij kunnen gaan genieten van hun welverdiende pensioen! Achmed heeft 37 jaar voor Westerveld gewerkt. In 1976 trad hij in dienst. Evangelista werkte sinds 2005 voor ons.

Achmed als dagman en Evangelista als avondschoonmaakster.

Achmed en Evangelista werkten allebei bij Fokker in Hoofddorp. Achmed als dagman en Evangelista als avondschoonmaakster. Op 28 augustus 2013 organiseerde Fokker een afscheidsfeest voor deze kanjers. Dat zegt toch wel heel veel over Fokker. Onze medewerkers zijn daar gewoon één van de Fokker-collega’s.

Geboren in schrikkeljaar
Achmed bereikte 5 juli de respectabele leeftijd van 65. Evangelista verjaarde een paar maanden eerder en wel op 29 februari 2013. Nou ja, waarschijnlijk een dagje eerder, want 2013 kent geen schrikkeljaar. Officieel heeft zij in 2012 pas haar 16e (!) verjaardag gevierd.

Afscheidsreceptie
Rayonleider Ahmet Bugdayci was namens Westerveld afgereisd naar Hoofddorp om afscheid te nemen en de jubilarissen te bedanken en te belonen voor hun inzet de afgelopen jaren. Achmed & Evangelista: geniet van jullie pensioen!

Deel dit artikel: