3-12-2019

Westerveld biedt kansen aan iedereen

Impact hebben: op medewerkers, opdrachtgevers én op de maatschappij. Dat is waar Westerveld voor staat. En dat gaat verder dan een donatie aan een goed doel… 

Westerveld vindt het belangrijk dat er werk is voor iedereen. Ook voor mensen die die moeite hebben met het vinden van een baan. “Toen de Vebego Foundation, de stichting van ons moederbedrijf, ons uitnodigde om deel te nemen aan een ontmoetingsavond voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, twijfelden we geen moment”, legt William Zoon, district manager Westerveld uit.
Op het Rotterdamse hoofdkantoor van Stichting Jarige Job, partner van de Vebego Foundation, maakten XX mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kennis met verschillende werkgevers. William: “De setting was heel informeel, waardoor het makkelijk was contact te maken met de verschillende werkzoekenden. En voor hun was het een laagdrempelige manier om werk te vinden dat echt bij hun past. Na de ‘speeddates’ hadden we een match met twee werkzoekenden.”
Samen verjaardagboxen inpakken
“Bijzonder was dat we na afloop van de kennismaking alle aanwezige werkgevers én werkzoekende de handen uit de mouwen staken om verjaardagsboxen in te pakken voor de Stichting Jarige Job. Zodat ook de 64.000 armste kinderen van Nederland gewoon hun verjaardag kunnen vieren. Zo maakten we die avond niet één, maar twee keer impact.” Goed voor elkaar.

Deel dit artikel: