Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Dcaff1095ee7193527a5dbed4fb0185125454ec7
13-12-2019

Westerveld biedt kansen aan iedereen

Impact hebben: op medewerkers, opdrachtgevers én op de maatschappij. Dat is waar Westerveld voor staat. En dat gaat verder dan een donatie aan een goed doel…

Westerveld vindt het belangrijk dat er werk is voor iedereen. Ook voor mensen die moeite hebben met het vinden van een baan. “Toen de Vebego Foundation, de stichting van ons moederbedrijf, ons uitnodigde om deel te nemen aan een ontmoetingsavond voor Nieuwe Nederlanders met een afstand tot de arbeidsmarkt, twijfelden we geen moment”, legt William Zoon, district manager Westerveld uit.

Op het Rotterdamse hoofdkantoor van Stichting Jarige Job, partner van de Vebego Foundation, maakten een tiental kandidaten kennis met verschillende werkgevers, waaronder Westerveld. William: “De setting was heel informeel, waardoor het makkelijk was contact te maken met de verschillende werkzoekenden.

En voor hen was het een laagdrempelige manier om werk te vinden dat echt bij ze past. Na de ‘speeddates’ hadden we een match met twee werkzoekenden waar we een tweede date mee afspreken.”

Samen verjaardagboxen inpakken

“Bijzonder was dat na afloop van de kennismaking alle aanwezige werkgevers én werkzoekenden de handen uit de mouwen staken om verjaardagsboxen in te pakken voor de Stichting Jarige Job. Zodat ook de 64.000 armste kinderen van Nederland gewoon hun verjaardag kunnen vieren. Zo maakten we op die avond niet één, maar twee keer impact.”

Goed voor elkaar.

Meer nieuws

Header Vebego Familie Award 2022

Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

2 min.
Jubilarissenavond 2022

Westerveld jubilarissen in het zonnetje gezet

1 min.
Opstart10

Landgoed De Horst tevreden over opstart Westerveld

1 min.