18-12-2017

Westerveld doneert € 2.500 aan KWF

Traditiegetrouw steunt Westerveld ook dit jaar weer een goed doel. Uit handen van algemeen directeur Rick Dillema en rayonleider Pia Kleij ontvingen Koos Boering, directeur a.i. en Carlo Verwijst, teamleider Logistiek & Facilitaire Zaken van het KWF een cheque ter waarde van 2.500 euro. De donatie is bestemd voor onderzoek naar de bestrijding van prostaatkanker.

Substantieel relatiegeschenk

Westerveld maakt sinds 2016 schoon bij het KWF. Rick Dillema: “Dankzij het KWF en alle andere 300 opdrachtgevers in de Randstad waar wij ons dagelijks met veel plezier voor inzetten, kunnen wij het werk van de stichting steunen.”

Jaarlijks krijgen bijna 12.000 – met name oudere – mannen te horen dat ze lijden aan prostaatkanker. Dillema: “Ook binnen ons bedrijf vechten sommige (familieleden van) collega’s tegen deze vorm van kanker. Met de donatie hopen we het onderzoek ter bestrijding van prostaatkanker weer een stapje verder te helpen.”

Koos Boering: “Graag willen wij alle medewerkers van Westerveld nogmaals bijzonder hartelijk danken voor de cheque die wij in ontvangst mochten nemen. Zoals afgesproken komt de donatie geheel ten goede aan prostaatkankeronderzoek.”

Deel dit artikel: