16-12-2016

Westerveld huldigt 20 jubilarissen

16 dec 2016 - Donderdagavond 15 december 2016 huldigde Westerveld 20 jubilarissen, waaronder maar liefst twee die al 40 jaar in het vak zitten. De jubilerende collega’s reisden met partners en kinderen af naar het hoofdkantoor van Westerveld in Hilversum om de felicitaties ontvangst te nemen.

Onmisbaar

Na ontvangst met een hapje en een drankje, heette directeur Rick Dillema de jubilarissen hartelijk welkom en stond hij stil bij de indrukwekkende cijfers. In de huldiging die volgde, hielden de leidinggevenden van de jubilarissen een korte, persoonlijke speech.


Als dank voor hun jarenlange inzet en loyaliteit en hun bijdrage aan de continuïteit van Westerveld ontvingen alle collega’s verder een warm applaus, bloemen en een cadeaubon. Na de huldiging volgde het buffet, waarna het nog lang gezellig natafelen was.

Onmisbare schakels

Rick Dillema: “Ik ben bijzonder trots op onze collega’s die zich al zoveel jaren met hart en ziel inzetten voor de schoonmaakbranche. Dag in dag uit, jaar na jaar, zorgen deze collega’s voor een schone kantoren, scholen, ziekenhuizen, noem maar op... Stuk voor stuk onmisbare schakels die de motor van de BV Nederland draaiende houden.”

Deel dit artikel: