20-7-2017

Westerveld maakt werk van maatschappelijke impact

Verantwoord werken en het maken van duurzame, bewuste keuzes zijn voor Westerveld al jaren het uitgangspunt van onze dienstverlening. Vanaf nu zijn onze duurzame inspanningen en ambities voor iedereen inzichtelijk.

Duurzaamheidsrapport gepubliceerd in het FIRA Platform

Met de publicatie geven wij antwoord op de groeiende marktvraag om onze activiteiten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen aantoonbaar te maken.

Onafhankelijke verificatie
FIRA is een onafhankelijk verificatiebureau dat bedrijven vanuit ISO26000 handvatten biedt om hun duurzaamheidsstrategie te ontwikkelen. Met het platform helpt FIRA bedrijven te rapporteren over hun MVO-resultaten én toekomstplannen. FIRA zorgt vervolgens voor verificatie van de inhoud van het MVO-rapport en hangt hier een scorecard aan, die de status van MVO-activiteiten zichtbaar maakt (voorheen FIRA brons).

Serieus werk
Daan Crama van FIRA: “Wij kijken per bedrijf waar de maatschappelijke impact het grootst is. Voor Westerveld zijn bijvoorbeeld social return, ontwikkeling van haar medewerkers, eerlijke werkcondities en contracten, en duurzaam inkopen de verschilmakers. Het gaat er vooral om ambities te stellen op deze onderwerpen en daar actief naartoe werken met concrete maatregelen. Met deze rapportage, maakt Westerveld transparant hoe ze werk maken van maatschappelijke impact.”

Wilt u weten waar onze focus ligt en hoe wij (potentieel) bijdragen aan uw MVO-doelstellingen? Lees dan hier ons MVO-rapport.

Deel dit artikel: