4-6-2013

Westerveld toetst werkdruk medewerkers

Westerveld staat voor A-kwaliteit schoonmaak. Daarvoor hebben we de beste vakmensen in huis en werken we met de beste middelen en materialen. Maar ook voldoende tijd om goed schoon te maken en werkplezier zijn belangrijk om A-kwaliteit schoonmaak te kunnen leveren.

Schoonmakers werkdruk

Om te achterhalen of onze medewerkers voldoende tijd krijgen om hun werk te doen, vragen we ze de test te doen op www.schoonmaakwerkdruk.nl.

Anoniem
Door het anoniem beantwoorden van slechts 11 vragen laten de medewerkers van Westerveld weten hoe zij hun huidige werkdruk ervaren. Na het invullen van de vragen krijgen ze hun score te zien en wordt die vergeleken met de gemiddelde score van Westerveld en het bedrijf waar ze schoonmaken. Zo hebben we in een oogopslag inzichtelijk of de werkdruk hoger of lager is dan die bij collega’s.

Is de werkdruk gemiddeld of laag, dan hebben we het goed gedaan. Is de score te hoog, dan pakken we het contract er nog eens bij en proberen we te achterhalen hoe dat komt. Als het moet gaan we met de opdrachtgever en de leidinggevende van Westerveld om tafel zitten om te overleggen hoe we de werkdruk kunnen verlagen. Daar heeft de medewerker baat bij, en daardoor ook de opdrachtgever. We hebben tenslotte meer dan één naam hoog te houden!

Deel dit artikel: