23-9-2015

Westerveld viert 70-jarig jubileum in Hilversum

Op zaterdag 19 september 2015 vierde Westerveld, samen met collega’s en hun gezin, het 70-jarig jubileum. Het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum, de stad waar het allemaal begon, was afgehuurd voor een waar sterrenfeest.

Schoonmaaksterren

Zo’n 400 gasten betraden de feestlocatie via een heuse Walk of Fame. De stoep van de parkeergarage naar de entree was versierd met de sterren van alle medewerkers; zij die onze naam en die van onze klanten dagelijks hoog houden.

Een Westerveld-blauwe loper bij de ingang gaf de sterrenstatus van de collega’s een extra boost.

 

Directeur Rick Dillema opende het feest met een korte speech waarin hij zijn trots uitte. Trots op het lange bestaansrecht van Westerveld. Trots op de prestaties die Westervelds sterren iedere dag leveren. Trots op de mooie klantnamen die zo vaak hun blijdschap uiten.

Hierna nam Vebego’s Steph Feijen het woord. Hij prees Westervelds familiale, warme bedrijfscultuur. Terug te zien in de vele jarenlange dienstverbanden en klantrelaties. En in de aanwezigheid van de vele kinderen op het feest. Het 70-jarig bestaan is voor hem het bewijs dat Westerveld doet wat het belooft: het leveren van kwalitatief hoogwaardige schoonmaak. Ieder dag weer.

Feest

Na het officiële gedeelte was iedereen vrij de middag naar eigen inzicht in te vullen. Zo konden de gasten op de Hillywood-karavaan springen voor een kijkje achter de coulissen van de vele studio’s op het mediapark. Of aansluiten bij een rondleiding door het Instituut of eigenhandig de ‘Experience’ ondergaan.

toos

Stand-up comédienne Corrie Brandel kroop in de huid van collega-schoonmaker Toos in een hilarische act waarin de kernwaarden van Westerveld één voor één voorbijkwamen. De jongsten konden op hun beurt hun eigen ‘Buurman & Buurman’-animatiefilm maken of een workshop ‘setdressen’ volgen.

Om 17.30 ging het buffet open en de volumeknop van het geluid omhoog en barstte het feest los. Het werd nog een hartstikke gezellige avond!

Om alle foto's te zien, volg deze link!

Deel dit artikel: