8-1-2014

Westerveldmo(nu)mentje!

Graag zetten we onze collega's die schoonmaken bij Natuurmonumenten in het zonnetje. Gewoon, omdat ze een fantastische prestatie leveren. Iedere dag weer.

Natuurmonumenten

“In 2012 gunde Natuurmonumenten Westerveld de opdracht voor de schoonmaak voor één jaar”, vertelt rayonleider Klaas Bosman. “Als een soort proef. Door het goede werk van Amar, Hassan en Carina is het contract nu met twee jaar verlengd. Een geweldige prestatie! Die taart hebben ze dubbel en dwars verdiend.”

Samen koffie drinken
“We zetten Hassan, Amar en Carina in het zonnetje als team, maar eigenlijk werken ze ieder op een andere locatie van Natuurmonumenten. De stichting zit verspreid over drie mooie, oude gebouwen in de prachtige groene ’s Gravelandse omgeving. Om toch een beetje teamgevoel te scheppen, drinken ze vaak voordat ze beginnen op één locatie samen even koffie. Een vroeg bakkie, want ze beginnen al om zeven uur ’s ochtends.”

Resultaatgericht
De Westervelders maken vijf ochtenden per week schoon. Ze zijn verantwoordelijk voor het schoonhouden van de kantoren en de toiletten. En ze maken én houden de kantine en keuken schoon.

Klaas: “Natuurmonumenten is heel tevreden over de aanpak van onze drie kanjers. Omdat ze alledrie overdag werken, zijn ze voor de medewerkers van Natuurmonumenten gemakkelijk aanspreekbaar om even iets op te ruimen of schoon te maken. En Natuurmonumenten waardeert het enorm dat ze niet alleen doen wat ze moeten doen, maar zelf ook kijken wat nodig is. Typisch voorbeeld van een Westerveldmo(nu)mentje.”

Deel dit artikel: