14-6-2016

Zes collega’s Lely geslaagd voor Basisopleiding Schoonmaak

Hoe zorg je voor topkwaliteit schoonmaak? Met de inzet van goed opgeleide schoonmakers!

Meer waardering van de klant

Afgelopen week slaagden weer zes medewerkers voor de RAS Basisopleiding Schoonmaak. Alle collega’s werken bij Lely, wereldwijd marktleider in innovatieve producten voor de melkveehouderij.


De opleiding is vanuit de CAO verplicht voor alle medewerkers die na 1 januari 2012 in dienst zijn gekomen. Mirella Gaasbeek, P&O-manager Westerveld: “Maar we vinden het ook belangrijk dat de al ervaren schoonmakers het traject volgen. Westerveld garandeert ouderwets goede schoonmaak, uitgevoerd door de beste schoonmakers. Dat begint bij een gedegen vakopleiding.”

Eigen docenten
De medewerkers zijn opgeleid door districtmanager William Zoon. Sinds kort is hij, samen met  collega Liesbeth van Kampen, officieel docent Basisopleiding Schoonmaak. Rick Dillema, directeur Westerveld: “De keuze om de opleiding te laten verzorgen door eigen collega’s is een bewuste keuze. Onze volleerde vakdocenten voelen zicht extra geroepen hun vakmanschap uit te dragen met de bekende Westerveld-touch!”

Meer waardering van de klant
“En met een diploma op zak, stijgt de waardering voor het vak”, vult William Zoon aan. “Omdat de schoonmakers zich steeds verder ontwikkelen, verbetert ook de kwaliteit van het door hun geleverde werk. En daarmee de waardering van de klant.” Zeker Weten Westerveld.

 

Deel dit artikel: