Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
De Media Maatschap

Sinds de zomer van 2013 maakt Westervelds Hajiba Soussí het statige kantoor van De Media Maatschap in Amsterdam schoon.

Tot grote tevredenheid van financieel manager Richard van Ark: "Eindelijk een schoonmaakbedrijf dat doet wat het zegt."

Waarom werkt u mee aan de campagne van Westerveld?

Het is te gemakkelijk om alleen iets van je te laten horen als zaken niet goed gaan. Als ik tevreden ben over het werk van een leverancier, dan verkondig ik dat ook. En ik ben zeer tevreden over Westerveld.

Waarom heeft De Media Maatschap voor Westerveld gekozen?

Het telefoontje van Westerveld om eens kennis te maken kwam op het juiste moment. Wij waren al langere tijd ontevreden over de schoonmaak bij ons op kantoor. De presentatie van Westerveld sprak me aan.

De keuze voor Westerveld blijkt een goede. Hajiba maakt niet alleen prima schoon, ze is ook nog eens heel vriendelijk, denkt mee, toont initiatief en pakt aan. Veel schoonmaakbedrijven zeggen dat ze dat doen, maar Westerveld is het eerste bedrijf dat dat ook daadwerkelijk waarmaakt. In reclametermen: imago en identiteit komen overeen.

Hajiba maakt waar wat Westervelds commercieel manager ons beloofde.

Mooi voorbeeld is dat we laatst te kampen hadden met een verstopt toilet. Hier hadden we al een loodgieter voor over de vloer gehad die een paar dagen later terug zou komen om de boel te repareren. Hajiba wist dit niet. Dus toen zij de volgende dag haar dienst begon en het briefje zag hangen dat het toilet buiten gebruik was, ging ze direct met een ontstopper aan de slag. Prachtig eigen initiatief!

Hoe belangrijk is schoonmaak voor De Media Maatschap?

Heel belangrijk. En niet alleen voor de representativiteit van ons kantoor. In een schone werkomgeving werk je ook prettiger en ben je productiever.

Welke eisen stelt u aan een schoonmaker?

Naast het leveren van goede schoonmaak, vind ik ook de manier waarop een schoonmaker communiceert met de klant belangrijk. Als ik nu tijdens de voortgangsgesprekken met Hajiba’s leidinggevende zaken aankaart die niet goed gaan, dan is Hajiba daar de volgende dag van op de hoogte. Dat was bij de vorige leverancier wel anders. Maar ik hecht ook waarde aan het simpele ‘doei’ dat ze roept als ze weggaat. Het zit soms in kleine dingen.

Tilleman 20131008 0016

Houdt Westerveld uw naam hoog?

Ja, Westerveld levert goed werk. Het bedrijf draagt bij aan de representativiteit van ons kantoor.

En die van de schoonmaker?

Ja, ik denk het wel. Ik zie dat Hajiba met plezier haar werk doet.

Is Westerveld voor u een A-merk?

Ik ken te weinig bedrijven om te zeggen dat Westerveld het A-merk onder de schoonmaakbedrijven is. Wel beveel ik Westerveld van harte aan!