Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
VSH Fittings

In elk huis in Nederland terug te vinden: een fitting van VSH. Het prachtige hoofdkantoor en de historische fabriekshal aan de Amersfoortseweg in Hilversum zijn sinds 3 jaar in onderhoud bij Westerveld.

Toppers Norwin en Mohamed zorgen er dagelijks voor dat de medewerkers op kantoor en in de productiehallen het beste uit zichzelf kunnen halen.

Hoe is VSH Fittings bij Westerveld terechtgekomen?

We waren ontevreden over de vorige schoonmaakleverancier. We misten elke betrokkenheid, hadden geen vast aanspreekpunt, de schoonmakers waren slecht uitgerust en afspraken werden niet nagekomen. Dat moest anders.

In onze zoektocht naar een nieuw schoonmaakbedrijf, hadden we een aantal eisen: doen wat ze in de offerte beloven, een bedrijf dat letterlijk en figuurlijk dichtbij staat en korte lijnen. In Westerveld vonden we aansluiting.

Welke eisen stelt u aan een schoonmaakbedrijf?

Vooral antwoord op wat er mis ging bij de vorige leverancier. Dus nakomen wat is afgesproken, vakmanschap, korte lijnen en één aanspreekpunt. En een bedrijf dat snel ter plaatse is bij een calamiteit.

Al in het eerste contact met de commercieel manager was er een klik. We hadden direct het gevoel dat we iemand voor ons hadden die letterlijk en figuurlijk dichtbij staat.

Hoe belangrijk is schoonmaak voor VSH Fittings?

Eerlijk gezegd krijgt schoonmaak hier niet de aandacht die het verdient. Het is een beetje een ondergeschoven kindje. Totdat het misgaat… Dan is er grote irritatie onder ons personeel. Vanaf het moment dat Westerveld schoonmaakt, zijn we overgestapt op dagschoonmaak.
Norwin start om 7.00 uur en maakt als eerste de kantoren schoon. Om 12.00 uur wordt hij afgelost door Mohamed die de productiehal voor zijn rekening neemt en de toiletten naloopt. Sinds de overstap is het aantal opmerkingen en klachten fors gedaald. Verzoeken of opmerkingen van collega’s pakken Norwin en Mohamed nu direct op.

Dat is echt een voordeel van overdag, in het zicht, werken.

Houdt Westerveld uw naam hoog?

De kwaliteit van de schoonmaak is goed, Westerveld is prima bereikbaar en er werken hier twee betrokken schoonmakers. Voor mijn gevoel zijn ze echt onderdeel van VSH geworden. Ik hoop dat zij dit ook zo ervaren. Dat maakt het schoonmaken toch een stuk leuker.

Tilleman 20161004 0141 2 Edit

Houdt Westerveld de naam van de schoonmaker hoog?

Als ik afga op de uitstraling en het werkplezier van onze schoonmaakcollega’s zeg ik ja. Norwin en Mohamed hebben een positieve uitstraling en ze doen overduidelijk hun werk met plezier. We weten elkaar ook steeds beter te vinden.

Ze zoeken mij proactief op als er iets aan de hand is. Ik heb het gevoel dat we het steeds meer echt samen doen.

Wat kan Westerveld nog verbeteren?

Ik verwacht nog wat meer structuur in de aanpak en meer proactiviteit. Ik wil ontzorgd worden. Zo zou ik het fijn vinden als Westerveld me voor is in het signaleren van vervuiling die buiten het werkprogramma valt. Door een aantal periodieke schoonmaakwerkzaamheden strakker in te plannen, hoef ik er niet achteraan te bellen.

En ik denk dat Westerveld prima een aantal specialistische schoonmaakwerkzaamheden in eigen beheer kan uitvoeren. Nu wordt hiervoor nog iets te snel geschakeld met een gespecialiseerd zusterbedrijf. Terwijl ik ervan overtuigd ben dat Norwin of Mohamed dat prima kunnen oppakken.

Zeker weten!

Is Westerveld voor u een A-merk?

Absoluut. Helemaal als er nog een slag in de representativiteit van de middelen en materialen wordt gemaakt.

De nieuwe schoonmaakkar is al in de maak Lex. Voorzien van een prachtige foto ;-)