Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
We gaan verder dan een handtekening

In de Code Verantwoordelijk Marktgedrag spreken opdrachtgevers, schoonmaakbedrijven, intermediairs en vakbonden de intentie uit om te komen tot een beter functionerende schoonmaakbranche. Een branche waarin niet prijs, maar kwaliteit de norm is.

Uiteraard ondertekende Westerveld de Code, waarmee we ons committeren tot goed opdrachtnemer- en werkgeverschap. Tegelijkertijd moedigen we ook opdrachtgevers aan te tekenen voor een gezondere schoonmaakbranche.

Zelfverklaring
Op 5 oktober 2012 ondertekende Westerveld in het bijzijn van enkele voorvechters van de Code, de vakbonden en andere relaties, bovendien een zelfverklaring. Met de zelfverklaring tonen we aan dat we de code volledig en serieus toepassen. We presenteerden verschillende initiatieven die de Code tot grotere hoogte moeten stuwen. De strijd voor een betere schoonmaakbranche gaat tenslotte verder dan een handtekening.

De inhoud van de laatst bijgewerkte versie van zelfverklaring leest u hier.

De werking van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in de praktijk ondervinden? Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking!

 

Meer weten?

De schoonmaak ook goed voor elkaar hebben? Neem dan vandaag nog contact op om nader kennis te maken.

Whatsapp Image 2018 04 17 At 21 07 19 1