Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Duurzaam

Ethisch, sociaal en milieubewust zakendoen is al bijna 75 jaar ons uitgangspunt. Een way-of-life die bij Westerveld vooral ook terug te vinden is in de P van People. Onze medewerkers zijn ons kapitaal. Zij houden Westervelds motor draaiende.

En net zoals natuurlijke grondstoffen steeds schaarser worden, worden échte vakmensen ook schaars. Dus juist nu de maatschappij vergrijst en het opleidingsniveau stijgt, blijven we strijden om onze collega’s op meerdere fronten te verrijken in plaats van uit te putten.

Uiteraard doen we nog veel meer
Dagelijks zetten we ons in om impact te maken op onze klanten en medewerkers. Ook onze bijdrage aan de Vebego Foundation, onze samenwerking met Stichting Jarige Job en Westervelds belangeloze inzet voor het Oranje Fonds zijn de moeite waard om te vermelden.

Duurzamere schoonmaakbranche
Het zal niemand ontgaan zijn dat de afgelopen jaren onze branche gebukt ging onder onvrede. Hoe Westerveld zich proactief inzet voor een betere schoonmaakbranche leest u hier.

Mocht bovenstaand in aanvulling op onze ISO 14.001-certificering en andere duurzame feiten aanleiding geven voor een nadere kennismaking, laat het ons weten.

We delen onze kennis graag. En als we daarmee ook een steentje bijdragen aan het verduurzamen van uw organisatie, dan ziet de toekomst er zonnig uit.

Tilleman 20190314 0506 Small