Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Proud to present: Triple-T

Triple-T is een nieuwe schoonmaaktrolley (werkwagen), ontwikkeld door ons zusterbedrijf Alpheios. Deze mooi vormgegeven Cradle-to-Cradle schoonmaaktrolley is zo ontworpen dat we nog efficiënter en hygiënischer schoon kunnen maken.

Slimme tools zorgen voor sneller en beter resultaat

De Triple T-methode werkt op basis van de microvezeltechniek, maar is ook in te richten met wegwerpdoeken. De trolley is volledig op basis van de door de opdrachtgever gestelde eisen en wensen te bouwen en is leverbaar in verschillende afmetingen. En omdat de trolley afsluitbaar is, is hij ideaal voor gebouwen die niet over een werkkast beschikken.

Droog & nat

De trolley borgt de juiste scheiding tussen ‘droog en nat’ dankzij de ‘droge deur’ met alle stofwismaterialen en een ‘natte deur’ met alle vochtwismaterialen. Zo kunnen de schone en voorbevochtigde werkdoeken of gebruikte en nieuwe disposable doeken niet met elkaar in aanraking komen. Het 7-moppen principe draagt tot besluit bij aan een juiste bevochtiging van de te gebruiken vloermop en voorkomt eventuele overdosering en methodefouten.

Kennismaken met de Triple-T? Neem hier contact op.

Tilleman 20190314 0400 Small