Hoe ben je bij Westerveld terechtgekomen?
In 2001 heb ik gesolliciteerd en werd ik aangenomen.

Bij welke opdrachtgevers maak je schoon?
Bij verschillende opdrachtgevers in Amsterdam. Onder meer bij De Media Maatschap, twee advocatenkantoren en de universiteit. In totaal werk ik 38 uur per week. Ik reis heel wat heen en weer met de bus, metro en tram om bij de klant te komen.

Waarom heb je voor het schoonmaakvak gekozen?
Wie houdt er niet van schoon? Van een schoon huis, schoon kantoor en schone kleren? Ik heb iedere dag schone werkkleding aan en een schone hoofddoek op. Westerveld weet dit, daarom hebben ze me vier sets kleding gegeven. Ook doe ik altijd parfum op. Je moet toch lekker ruiken als je bij de klant aan het schoonmaken bent? Soms lachen ze me wel eens een beetje uit als ik weer mooi aangekleed en lekker ruikend naar mijn werk ga: Ga jij zó schoonmaken? Tja, ik vind dat belangrijk.

De opdrachtgevers zijn ook allemaal heel aardig. Dat maakt mijn werk ook leuk. Zij zijn altijd blij om me te zien. Ze vragen me vaak waarom ik toch altijd zo vrolijk ben en dan antwoord ik omdat zij zo aardig zijn. En omdat ik geen man heb, haha. Maar het is wel zo: geen man, geen rotzooi, geen problemen. Het leven is fijn met mijn dochter samen.

Hoe houdt Westerveld jouw naam hoog?
Westerveld is goed voor me. Als ik iets nodig heb, zijn mijn leidinggevenden Mimoum en Bentohami altijd bereikbaar. Ik heb altijd voldoende kleding, schoonmaakmiddelen en -materialen. Ook mijn salaris wordt altijd keurig op tijd betaald.

Bij Westerveld hebben ze ook aandacht voor je. Laatst had ik een iPhone gevonden en bij de receptie van de opdrachtgever afgegeven. Degene die ‘m verloren had was zo blij. Dat had hij laten weten aan Westerveld. ’s Avonds belde Bentohami mij op om me te bedanken. Dat is toch aardig?

Wat kan Westerveld nog verbeteren?
Echt helemaal niets!

Deel dit artikel: