Hoe ben je bij Westerveld terechtgekomen?
“Ik ken Klaas Bosman al lang. In 2001 heb ik al eens een jaar voor Westerveld gewerkt. Na mijn carrière in de horeca, maakte ik in 2008 mijn ‘doorstart’ voor Westerveld bij opdrachtgever Dudok in Hilversum en bij Naarderheem in Naarden.”

Voor welke opdrachtgevers werk je?
“Ik werk nog steeds voor Dudok. Een paar jaar geleden zijn ze verhuisd naar een nieuw pand. De medewerkers hebben toen gevraagd of ik mee kon verhuizen. Zo tevreden waren ze over mijn werk. Helaas is het nieuwe pand kleiner dan het oude, waardoor ik ook minder uren schoonmaak. Ongeveer tegelijkertijd met de verhuizing van Dudok ging Naarderheem over naar een ander schoonmaakbedrijf.

Omdat ik totaal niet kon aarden bij mijn nieuwe werkgever, zegde ik mijn werkzaamheden bij Naarderheem op. Gelukkig scoorde Westerveld snel daarna Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum (MCO) waar ik direct aan de slag kon. Ik werk nu iedere dag van zeven uur ‘s ochtends tot één uur ’s middags bij het muziekcentrum. Om 17.00 ga ik dan naar Dudok. Het is hard werken, maar ik doe het met veel plezier. ”

Waarom heb je voor het schoonmaakvak gekozen?
“Ik houd van schoonmaken en heb het graag netjes. Toen ik begon bij MCO was er heel wat achterstallig onderhoud. Nu kun je je vinger zonder problemen over de vensterbank halen. Alles stofvrij. Ik ben dan ook geen doorsnee schoonmaker. Ik maak namelijk veel meer schoon dan ik eigenlijk moet doen.”

Hoe houdt Westerveld jouw naam hoog?
“Westerveld zorgt voor de juiste middelen en materialen, waardoor ik mijn werk goed kan doen. Ook heb ik goed contact met Klaas. Als ik ergens mee zit, kan ik dat gewoon tegen hem zeggen.”

Wat kan Westerveld nog verbeteren?
“Ik werk heel hard voor Westerveld. Niets is teveel gevraagd. Ik weet ook dat MCO supertevreden is over mijn werk. Dus naast de standaard waardering, die verder prima is, verwacht ik soms ook wel wat extra waardering. Al is het maar een kleinigheidje.”

Goed om te weten Henry, gaan we wat mee doen!

Deel dit artikel: