Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Huseyn - OLVG

Sinds 2012 is collega Huseyn Benli onder meer verantwoordelijk voor het schoonhouden van de centrale hal, de verpleegafdelingen en de beddenreiniging van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam.

Hoe ben je bij Westerveld terecht gekomen?
Via een vriend. Nu alweer 11 jaar geleden. Ik ben begonnen bij de Fortisbank

Bij welke opdrachtgevers maak je schoon?
Sinds twee jaar maak ik fulltime schoon bij het OLVG in Amsterdam. Ik woon bij het Bos en Lommerplein, niet ver van het ziekenhuis. Ik fiets naar mijn werk. Ook werk ik een paar avonden per week als kok en pizzabakker in het Italiaans restaurant van mijn broer.

Waarom heb je voor het schoonmaakvak gekozen?
Ik vind het leuk om samen met collega's te werken. In het ziekenhuis werk in een heel hecht team. Iedereen staat altijd klaar voor elkaar. Als er problemen zijn, lossen we het samen op. Ik ben officieel vloerspecialist, maar kan ook helpen in de 'gewone' schoonmaak. Je kunt mij overal inzetten.

Hoe houdt Westerveld jouw naam hoog?
Ik kan goed opschieten met mijn leidinggevende collega's Liesbeth en Ramazan. Als ik een probleem heb, kan ik altijd bij ze terecht. En ook als ik iets nodig heb om te regelen, ze het.

Wat kan Westerveld nog verbeteren?
Sommige apparaten waarmee ik werk zijn wat verouderd. Voor de schrobmachine bijvoorbeeld moet elke maand wel een keer een monteur langskomen. Dat is zonde. Investeren in een paar nieuwe apparaten is misschien geen overbodige luxe, want je weet wat ze zeggen: goed is het halve werk!

Olvg2