Hoe ben je bij Westerveld terechtgekomen?

Via mijn man Irfan. Die maakte voor mijn komst de apotheek schoon. Toen de kinderen wat groter werden, wilde ik ook graag weer iets doen. Mijn man ging op dat moment net bij een andere opdrachtgever van Westerveld aan de slag, dus kon ik zijn werk bij de apotheek overnemen.

Ik maak hier twee ochtenden per week schoon.

Bij welke opdrachtgevers maak je nog meer schoon?

Naast de apotheek werk ik ook nog in de avonduren bij Dudok. Beide opdrachtgevers zijn gevestigd in Hilversum, lekker dicht bij huis. Ik kan er lopend naartoe.

Waarom heb je voor het schoonmaakvak gekozen?

Thuiszitten is niets voor mij. Ik moet eruit, een beetje bewegen, mensen ontmoeten. Ik heb heel fijn contact met de eigenaresse, mevrouw Hadimoeljono-Widjaja, en haar medewerkers. We zijn een hecht team.

Ook het werk zelf is leuk. Ik maak heel resultaatgericht schoon. Voordat ik aan de slag ga, kijk ik goed wat nodig is. Geen klanten in de apotheek? Dan mop ik snel de entree. Na het werk neem ik de vuile doeken mee om te wassen. Zo weet ik dat ik iedere keer met schone doeken aan de slag kan.

Houdt Westerveld jouw naam hoog?

Jazeker. Westerveld is een goede werkgever. Het is net familie. Helemaal ook omdat mijn man, dochter en ik alledrie op de loonlijst van Westerveld staan.

Mijn leidinggevende, Klaas Bosman, is bovendien een goede man. En ook met Thea van personeelszaken heb ik al jarenlang fijn contact. Als ik ergens mee zit, heeft Westerveld altijd een luisterend oor.

Deel dit artikel: