Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Norwin - VSH Fittings

In elk huis in Nederland is er één te vinden: een fitting van VSH. Het prachtige hoofdkantoor en de historische fabriekshal aan de Amersfoortseweg in Hilversum zijn sinds 3 jaar in onderhoud bij Westerveld. Onze topfitte Norwin Sluis zorgt voor samen met zijn collega Mohamed, voor dat de medewerkers van VSH het beste uit zichzelf halen. Elke dag weer.

Hoe ben je bij Westerveld terechtgekomen?

Ik maakte al schoon aan de Amersfoortseweg toen Westerveld het contract van de vorige schoonmaakleverancier overnam. Ik wilde graag blijven werken bij VSH. Heb het hier erg naar mijn zin. Gelukkig konden mijn collega Mohamed en ik blijven.

Waarom heb je voor het schoonmaakvak gekozen?

Elke dag is anders. Die afwisseling maakt mijn werk leuk. Ik voel me erg op mijn gemak bij VSH Fittings. Ken iedereen die hier werkt. Sinds ik overdag schoonmaak, krijg ik ook veel complimentjes van de collega's. Dat doet me goed. En als er iets is, komen ze nu eerst naar mij toe in plaats van dat ze het doorgeven aan facilitair manager. Dat werkt veel fijner.

Wat houdt je van werken?

Vanaf dag één dat Westerveld schoonmaakt, zijn we overgestapt op dagschoonmaak. Ik start om 7.00 uur. Dan maak ik als eerste de kantoren en de demonstratieruimte schoon. Als ik dat gedaan heb, loop ik een sanitairronde in de fabriekshal en leeg ik de prullenbakken in de kantine.

Iedere dag is een kleine workout, want ik maak heel wat meters. Om 12.00 uur word ik afgelost door mijn collega Mohamed die de schoonmaak van de productiehal voor zijn rekening neemt en de toiletten naloopt.

Hoe houdt Westerveld jouw naam hoog?

Westerveld is een goede werkgever. Dat bleek al bij de start van de schoonmaak. Een oud-collega van Westerveld, Harry Koetsveld, heeft ons een paar weken geholpen om de schoonmaak weer op de rit te krijgen.

Dat was echt nodig, want de vorige schoonmaakleverancier had het een beetje af laten afweten. Omdat we de laatste maanden zonder stofzuigerzakken, doeken en schoonmaakmiddelen zaten, was er flink wat achterstallig onderhoud dat weggewerkt moest worden.

Westerveld zorgde direct voor dat Mohamed en ik weer de juiste middelen en materialen ontwikkeld om ons werk goed te kunnen doen. Een voldoende schoonmaakmiddelen één wasmachine, zodat we nieuwe zelf de microvezeldoeken kunnen wassen.

En die goede zorg is zo gebleven. Als we iets nodig hebben, krijgen we het direct. Het is allemaal prima geregeld, ik heb er een paar vriendelijke collega's bij en mijn salaris is altijd in orde. Ja, Westerveld houdt van mijn naam hoog.

Wat kunnen we nog verbeteren?

Niets. Vooral zo doorgaan!

Tilleman 20161004 0141 2 Edit