Hoe ben je bij Westerveld terechtgekomen?
Via een uitzendbureau in Den Haag. Na een paar jaar goed werk geleverd te hebben, bood Westerveld mij een contract aan.

Bij welke opdrachtgevers maak je schoon?
De eerste jaren bij Westerveld maakte ik bij verschillende opdrachtgevers schoon. Na een tijdje kon ik fulltime aan de slag bij de GGD in Den Haag.

Sinds vier jaar maak ik fulltime schoon bij de Politie Haaglanden. Ik ben in mijn eentje verantwoordelijk voor het totale schoonmaakonderhoud van het vijf verdiepingen tellende pand.

Waarom heb je voor het schoonmaakvak gekozen?
Ik ben er eigenlijk ingerold. Het maakt mij niet zoveel uit wat ik doe, werk is werk. Belangrijker is dat ik het naar mijn zin heb. En dat heb ik bij de Politie. Ik heb daar heel aardige collega’s. Ze zijn ontzettend trots op mij. Laatst mocht ik zelfs mee op hun personeelsuitje.

Hoe houdt Westerveld jouw naam hoog?
Mijn jubileum zegt het eigenlijk al. Als ik niet blij was met Westerveld, hield ik het geen 12,5 jaar vol. Dan werkte ik natuurlijk allang ergens anders. Westerveld is een goede werkgever. Ik heb altijd fijne rayonleiders gehad, zoals Pia en nu Marc.

Ze geven me zelfvertrouwen, moedigen me aan en steunen me in moeilijke tijden. Als ik even niet lekker in mijn vel zit, komen ze naar mij toe voor een praatje. Stuk voor stuk lieve mensen.

De viering van mijn jubileum zegt veel over Westerveld. Op de dag zelf werd ik gebeld door rayonleider Marc dat hij klachten had ontvangen van de Politie. Ik moest zo snel mogelijk naar de tweede verdieping komen voor een gesprek. Daar schrok ik wel van. Ik vroeg me op weg naar boven wel tien keer af wat ik verkeerd had gedaan. Toen ik de deur open deed, steeg er een luid gejoel en getoeter op.

Samen met de collega’s van de Politie, had Marc een surpriseparty voor me georganiseerd. Ik was overrompeld. Ik wist zelf niet eens dat ik 12,5 jaar in dienst was. Heel leuk!

Wat kan Westerveld nog verbeteren?
Niets. Of nou ja, het salaris mag natuurlijk altijd een beetje meer zijn. Helemaal voor degenen die al zo lang in dienst zijn, haha.

Deel dit artikel: