Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Westerveld weet wat facilitair managers drijft

We hebben opdrachtgevers in de zakelijke dienstverlening, leisure, het onderwijs, de zorg en horeca. En niet zomaar opdrachtgevers. Universiteit Utrecht, Onze Lieve Vrouwe Gasthuis, Van Der Valk, Muziekcentrum van de Omroep zo nog nog vele relevante en vitale A-merken vertrouwen sinds jaar en dag op onze dienstverlening. We hebben dus meer dan één naam hoog te houden.

Onze klantportefeuille is heel divers. Toch zijn er overeenkomsten. In personele omvang zijn we vaak een match. Ook geografisch zijn we in de regel altijd dichtbij. Met een sterke operationele basis, dankzij een hoge omzetdichtheid in die gebieden waar we actief zijn.

We zijn er voor facility managers
Onder druk van de hevige concurrentie in de branche, heeft het imago van de schoonmaakbranche een deuk opgelopen. Geen vervanging bij ziekte van schoonmakers, moeilijk bereikbaar, foute facturatie, slecht management op de werkvloer enz. Westerveld kent deze pijn bij opdrachtgevers. Het is vaak aanleiding voor een eerste kennismaking, wanneer ontevreden opdrachtgevers op zoek gaan naar een schoonmaakbedrijf dat zijn afspraken wel nakomt.

Het is overigens ook de reden waarom opdrachtgevers lang bij ons blijven: we staan namelijk altijd open voor wensen, bijzonderheden en feedback. Oók als u onverhoopt een klacht heeft. Dat lijkt een open deur, maar we hebben begrepen dat we ook daarmee onderscheidend zijn. De zekerheid van goede bereikbaarheid is daarom één van onze Zeker Weten Westerveld-beloften.

Hoogste tijd om ook uw A-merk de aandacht te geven die het verdient? Neem dan contact op; onze deur staat altijd open.

Meer weten?

De schoonmaak ook goed voor elkaar hebben? Neem dan vandaag nog contact op om nader kennis te maken.

Westerveld