Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

Goed voor elkaar met Westerveld

Met Westerveld heeft u de schoonmaak goed voor elkaar. Letterlijk en figuurlijk. Kiezen voor Westerveld, betekent kiezen voor ouderwets goede, innovatieve schoonmaak met de garantie op:

100% opgeleide medewerkers
We garanderen 100% opgeleide medewerkers. Iedere nieuwe medewerker heeft namelijk binnen 6 maanden na indiensttreding het diploma basisopleiding schoonmaak op zak, en volgt daarna een opleidingsplan op maat. Zo bent u verzekerd van vakgeschoolde mensen bij u over de vloer. Professionals die even gastvrij, flexibel als betrokken zijn. Die in het medewerkers-tevredenheidsonderzoek van 2018 de tevredenheid over hun werkzaamheden met een 7,8 waarderen.

Klanttevredenheid >7+
Westerveld garandeert ouderwets goede schoonmaak. Dat begint bij een gedegen vakopleiding, de juiste en - vooral - voldoende begeleiding op de werkvloer en het nakomen van afspraken. De kwaliteit borgen we met 12 keer per jaar een DKS-controle per taak en 2 keer per jaar, indien gewenst, een VSR-meting. We gaan voor een klanttevredenheid van minimaal een 7+, maar 8 of hoger is eerder regel dan uitzondering.

Verloop medewerkers <6%
We zetten ons in om onze collega’s op meerdere fronten te verrijken in plaats van uit te putten. Westerveld kent als gevolg een, voor onze branche ongekend, laag personeelsverloop (maximaal 6% per jaar) en laag ziekteverzuim. En áls er al sprake is van tijdelijke vervanging van uw vaste schoonmaakmedewerker, dan helpen Westervelders elkaar altijd uit de brand. Zo wordt u nooit in verlegenheid gebracht door een goedbedoelende uitzendkracht. Waarmee continuïteit gegarandeerd is.

Duurzame schoonmaker
We werken volgens de nieuwste schoonmaak-methoden en met de meest verantwoorde middelen en materialen (voorzien van ecolabel). Onze ISO 9001-certificering waarborgt dat we de organisatie, uitvoering en controle van schoonmaak op orde hebben. We werken daarbij met de ergonomische verantwoorde materialen van Wetrok en de biologisch afbreekbare schoonmaaklijn Vive. En behoren ook op andere fronten tot de duurzaamste, OSB gecertificeerde schoonmaakbedrijven van Nederland.

Altijd dichtbij
Om de flexibele schoonmaker te kunnen zijn die we willen zijn, is het belangrijk dat we 'altijd dichtbij’ zijn. Letterlijk en figuurlijk. Door onze focus op metropoolregio Amsterdam en Utrecht, kunnen we onze opdrachtgevers nog beter bedienen. Simpelweg omdat we in beide regio’s de grootste concentratie opdrachtgevers hebben en daar ook de meeste van onze collega's wonen. Westerveld garandeert daarnaast uitstekende bereikbaarheid. Via +31(0)35 646 11 11, per mail, in het dagelijks contact op de werkvloer, via uw directe contactpersoon, via de website, via onze Westerveld App, en met evenveel plezier ook via Twitter, Facebook of LinkedIn. Proberen? Voor direct contact, gebruik dit formulier.