Hoe ben je bij Westerveld terechtgekomen?

Via via. Mijn man werkte al voor Westerveld. Hij kende rayonleider Mohamed Boumedhi en zo is hij in het vak gerold. Toen ze nog een schoonmaakster zochten, tipte mijn man mij. Nu werk ik alweer een jaar en vier maanden voor Westerveld.

Bij welke opdrachtgevers maak je schoon?

Ik maak schoon bij het Trimbos Instituut, Zimmer en Holland Casino in Utrecht. Het verschilt, maar ik werk ongeveer 33 uur per week voor Westerveld. Het Trimbos Instituut is vlakbij mijn huis. Daar ga ik iedere dag lopend naar toe. Naar de andere twee opdrachtgevers ga ik met de bus.

Waarom heb je voor het schoonmaakvak gekozen?

Ik vind het dankbaar werk. Iedere dag is anders en ik heb veel contact met de mensen die op kantoor werken. Mijn collega’s bij het Trimbos Instituut zijn goede vriendinnen geworden. Dat is ook leuk. Bovendien is het werk goed te combineren met thuis. Ik heb een klein kindje. Als ik aan het werk ben, zorgt mijn man voor ons kindje. ’s Middags ben ik op tijd terug om ‘m zelf weer te voeden.

Hoe houdt Westerveld jouw naam hoog?

Westerveld begeleidt mij goed. Mohamed (rayonleider) is altijd erg aardig. Hij legt ook goed uit.

Wat kan Westerveld nog verbeteren?

Ik weet het niet. Of nou, ik heb Mohamed al een paar keer gevraagd om meer bedrijfskleding, maar dat vergeet hij steeds te bestellen. Misschien kun je vragen of hij dat toch nog even doet? ;-)