Schoonmaak

Medewerkers voelen zich prettig in een schone omgeving. Onderzoek toont aan dat een schone omgeving de arbeidsproductiviteit van (uw) medewerkers verbetert.

Lees verder

Periodiek onderhoud

Eens in de zoveel tijd is het aan te raden om alles eens onder handen te nemen. Denk aan het schrobben en in de was zetten van een vloer of het afnemen van wanden, plafonds of kasten.

Lees verder

Vloeronderhoud

Een mooie, goed onderhouden vloer is als een rode loper voor uw gasten. Om uw vloer ook lang zijn mooie uitstraling te laten behouden, is naast dagelijks onderhoud, ook steviger periodiek onderhoud noodzakelijk.

Lees verder

Reiniging museum

De schoonmaak van musea is een vak apart. Veilig en verantwoord schoonmaken tussen kunstschatten, vraagt om opperste nauwkeurigheid, diepgaande kennis van toegestane schoonmaakmethoden en representatieve schoonmaakmedewerkers.

Lees verder

Sanitaire voorzieningen

Gemak dient de mens. Daarom bent u ook voor de levering van sanitaire artikelen welkom bij Westerveld. Wc-papier, handdoekrollen, zeeppompen… Noem maar op.

Lees verder

Glasbewassing

Stralende, schone ramen tillen een pand naar grotere hoogten. Dat is de kracht van goed gewassen glas. Het is dé motivatie voor onze glazenwassers om telkens dat stapje extra te zetten.

Lees verder

Graffitireiniging

Voor sommigen is graffiti een kunstvorm, voor velen is het vooral een doorn in het oog. Zaak dus om de graffiti zo snel mogelijk te verwijderen.

Lees verder

Dieptereiniging

Een deep cleaning of dieptereiniging is een zeer grondige schoonmaakbeurt van uw keuken of sanitair. Het is een aanvulling op de dagelijkse en periodieke reiniging. Precies die zaken waar het dagelijkse schoonmaakprogramma niet in voorziet, verzorgen wij tijdens de deep cleaning.

Lees verder
Deel dit artikel: