Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Dagelijks schoonmaakonderhoud

Medewerkers voelen zich prettig in een schone omgeving. Onderzoek toont aan dat een schone omgeving de arbeidsproductiviteit van (uw) mensen op peil houdt. Bovendien is de luchtkwaliteit van de ruimte vele malen beter als u deze geregeld laat reinigen en schoonmaken. Stofmijt, meeldauw en andere bacteriën die het binnenklimaat nadelig beïnvloeden, krijgen zo geen kans.

De invulling van het schoonmaakonderhoud is voor elke opdrachtgever anders. Waar de één veel waarde hecht aan het dagelijks legen van de prullenbakken, geeft de ander de voorkeur aan het regelmatig afnemen van de bureaus. In een eerste gesprek proberen we zo goed mogelijk te achterhalen wat uw eisen en wensen zijn. De volgende onderwerpen komen in dit gesprek aan bod:

* Uw wensen ten aanzien van de uitstraling van uw gebouw
* Bezetting
* Vervuilende omstandigheden
* Werktijden: voorkeur voor dagschoonmaak of juist niet?
* Budget
* Extra wensen
* Waarborgen en zekerheden

Ook informeren wij u in dit gesprek graag over de verschillende contractvormen. Denk aan een uitvoeringscontract, waarbij wij volgens een taakplanner een dagelijks programma uitvoeren. Of een resultaatgericht contract, waarbij onze medewerkers iedere dag alle onderdelen nalopen, maar alleen dat schoonmaken wat in de beleving van uw collega’s vuil is.

Meer weten?

De schoonmaak ook goed voor elkaar hebben? Neem dan vandaag nog contact op om nader kennis te maken.

Tilleman 20160616 0248 2