Zelfs via Google lijken ze soms niet te vinden: professionele, betaalbare schoonmakers in Amsterdam. Van die ouderwetse vakmensen, maar dan wel met moderne, duurzame schoonmaakmiddelen en -materialen. 

Wat de zoekmachine niet weet is dat we ook bij u om de hoek in Amsterdam werken. Letterlijk. Een paar deuren verderop. Sterker nog: Schoonmaakbedrijf Westerveld werkt zelfs al jaren bij u in de buurt!
 
En onze lokale kracht heeft meerdere voordelen: we stimuleren de arbeidsmarkt (met meer dan 1000 schoonmakers die wonen in de regio), we zijn beter bereikbaar en sneller ter plaatse in geval van calamiteiten.
 
Bovendien hoeven onze schoonmakers niet stad en land af te reizen, wat voor de portemonnee en het milieu ook weer een slok op een borrel scheelt.
 
Westerveld is altijd dichtbij 
 
We werken dus al bij uw buren. En we zouden u net zo graag van dienst zijn. Met eersteklas schoonmaakdienstverlening, waarmee we een prettig leef- en werkklimaat voor iedereen in uw directe omgeving mogelijk maken.
 
Ondertussen vindt u hieronder alvast iets meer informatie over ons. En gebruik dit formulier om contact met ons op te nemen, zodat we het de volgende keer vooral over ú kunnen hebben.
 

Westerveld dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud Amsterdam verzorgt onder meer de volgende diensten:

 
• glas- en gevelreiniging;
• graffitiverwijdering; 
• levering sanitaire voorzieningen;
• specialistisch onderhoud harde en zachte vloeren; 
• computerreiniging; 
• deep cleaning keukens en sanitair; 
• reiniging raambekleding, enzovoorts. 
       
Altijd bereikbaar, altijd dichtbij! 
 
Wilt u dezelfde eersteklas dienstverlening als uw buren, maar hebben we u nog niet kennis gemaakt? Neem dan contact op met uw schoonmaakbedrijf Amsterdam; we bespreken uw wensen graag.
  
Schoonmaakbedrijf Amsterdam nodig? Gevonden!
Deel dit artikel: