Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Glas- en gevelreiniging

Stralende, schone ramen tillen een pand naar grotere hoogten. Dat is de kracht van goed gewassen glas. Het is dé motivatie voor onze glazenwassers om telkens dat stapje extra te zetten. Het is de eer van hun werk; en een letterlijk schitterend visitekaartje voor uw bedrijf.

Voordat we een offerte uitbrengen voor het onderhoud van uw glas, doen we een gratis en volledige Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). Zo inventariseren we hoe we de glasbewassing het beste kunnen uitvoeren.

Voor aanvang van de werkzaamheden ontvangt u een jaarplanning, zodat u precies weet wanneer wij op de stoep staan. Onze glazenwassers hebben een representatief voorkomen, zijn goed opgeleid en nemen alle veiligheidsregels in acht. Waar mogelijk passen wij de werktijden natuurlijk aan uw wensen aan.

Continuïteit
Wij streven te allen tijde naar continuïteit. Daarom heeft iedere locatie een vast basisteam. Zo ziet u steeds dezelfde gezichten en kennen onze medewerkers uw specifieke wensen. Onze medewerkers melden zich altijd eerst voordat zij in en om uw gebouw aan de slag gaan.

Eenmaal klaar, lopen ze de werkzaamheden met u na. Bent u tevreden? Dan is met een krabbel onder de werkbon de klus geklaard.

Gevelonderhoud
Gevels en kozijnen verdienen alle aandacht: ze bepalen het imago van een gebouw en zijn in belangrijke mate bepalend voor de waarde van vastgoed. Goed en duurzaam onderhoud aan gevels en kozijnen zorgt bovendien voor een langere levensduur.

Onze medewerkers adviseren u graag over de verschillende vormen van gevelonderhoud. We kunnen zowel de reiniging als de conservering en renovatie van gevels en kozijnen uitvoeren. Met technisch gevelonderhoud, zoals klein schilderwerk, voegherstel, zonwering of een foil-coat beschermingsfolie brengen (en houden) wij uw gevels in topconditie.

Direct contact opnemen om een offerte aan te vragen? Gebruik dit formulier.

Meer weten?

De schoonmaak ook goed voor elkaar hebben? Neem dan vandaag nog contact op om nader kennis te maken.

Tilleman 20190314 0254 Small