Bureaustoelen, banken bij de receptie, de zittingen in de kantine, allemaal moeten ze eens in de zoveel tijd goed gereinigd worden, en allemaal vragen ze om een eigen aanpak. Een aanpak die we voor u hebben vertaald naar een uniek systeem, met uniek resultaat en dat voor een unieke prijs.

Het niet doen, is echt duurder. Dat verdient een uitleg:

Stoelen worden nogal eens vervangen omdat ze tijdens het dagelijkse gebruik er onooglijk en vuil uit gaan zien. Afgezien van de gezondheidsrisico’s bij het zover laten komen, is dat niet duurzaam én het is weggegooid geld. Door met ons unieke (CFR) reinigingssysteem* uw stoelen ter plaatse grondig te reinigen, bespaart u onnodig vroege vervangingskosten, ziet het kantoor er weer als nieuw uit en zit iedereen er een stuk frisser, hygiënischer en verzorgder bij.

* Door volledig gecontroleerde vloeistoftransport en de mogelijkheid de waterstroom in te stellen op de dikte van de te reinigen meubelstof, zijn de gereinigde stoelen binnen 1 uur droog en schoon. Klaar voor gebruik. De backing (vulling die zich onder de meubelstof bevindt) wordt niet nat, waardoor we verpulveren en groei van micro-organismen voorkomen.

Geen vlek te gek

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van vlekken uit vloerbedekking en meubelstoffen en hebben op basis van jarenlange ervaring voor iedere vlek een adequate oplossing. Zo verwijderen we zonder problemen ook hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld koffie, thee, rode wijn, verf, fruitsappen, teer e.d. Professioneel verwijderd, zonder verkleuring en/of beschadigingen van de meubelstof.

Let wel, koffievlekken vragen om speciale aandacht. Deze zijn doorgaans alleen volledig te verwijderen met een aantal nabehandelingen met Coffee Breaker. Maar, als u ervoor kiest, het resultaat mag er zijn!

Beschermen

De door Westerveld gehanteerde reinigingsmethodiek tast de bestaande beschermlaag niet aan. Echter door dagelijks gebruik van de stoelen slijt deze. Indien gewenst voorzien we tijdens, of na, de reiniging de stoelen wederom van een effectieve beschermlaag.

Voordelen nog even op een rijtje:

• Complete reiniging van de meubelstof waardoor stoelen langer meegaan;
• We reinigen, bestrijden micro-organismen en beschermen;
• Minimale, tot geen, onderbreking van de werkzaamheden van uw collega’s;
• Niet doen, is duurder;
• Goed voor het oog, goed voor het milieu en goed voor de gezondheid.

Direct een offerte ontvangen, of u eerst in een proefopstelling resultaten zien? Laat het weten via de objectleid(st)er en/of rayonmanager, bel 035 646 11 11 of mail info@westerveld.nl

Deel dit artikel: