Toetsenbordreiniging

Nergens anders worden zo veel bacteriën en andere ziekteverwekkers aangetroffen als op een toetsenbord. Roos, huidschilfers, snot, lunchresten... het is om smetvrees – of een andere ziekte – van te krijgen. Behalve een reëel gezondheidsrisico, is het bovendien een blamage voor (potentiële) werknemers en/of bezoekers.

Beeldschermen vervuild door stof en vingertasten, computermuizen die verkoudheidsvirussen  verspreiden, toetsenborden in erbarmelijke conditie... Computerreiniging door een schoonmaakbedrijf is een relatief jonge discipline, maar allesbehalve een onnodige luxe.

Onze schoonmaakspecialisten ontdoen uw computerapparatuur van stof, huidschilfers, vingertasten, inkt, koffievlekken, ga zo maar door. Aangezien tijdens de behandeling de apparatuur uitgeschakeld of vergrendeld dient te zijn, overleggen we met u voor een geschikt moment om de computerreiniging uit te voeren.

Als u uw muis of tablet nog aan durft te raken na bovenstaande uiteenzetting, klik dan hier, dan komen wij zo spoedig mogelijk orde op zaken stellen!
Deel dit artikel: