Specialistisch onderhoud harde en zachte vloeren

Een mooie, goed onderhouden vloer is als een rode loper voor uw gasten. Om uw vloer ook lang zijn mooie uitstraling te laten behouden is naast dagelijks onderhoud,  ook steviger periodiek onderhoud noodzakelijk. Met name bij zogenoemde harde vloeren.

Harde vloeren
Westerveld adviseert u graag over het onderhoud van uw harde vloer. Wij bieden de volgende periodieke reinigingen: 
  • Schrobben van stenen vloeren
  • (Strippen en) conserveren van linoleum, PVC en houten vloeren
  • Kristalliseren van natuurstenen vloeren
Vloerbedekking
Om vloerbedekking langdurig schoon te houden is stofzuigen alleen niet voldoende. Afhankelijk van de mate van vervuiling en het soort vloerbedekking is een grondige tapijtreiniging of zelfs een dieptereiniging van tijd tot tijd geen overbodige luxe. Naast verlenging van de levensduur van uw vloerbedekking komt het periodiek reinigen van het tapijt ook de hygiëne en de atmosfeer in uw pand ten goede.

Voor het reinigen van zachte vloerbedekking zijn verschillende technieken mogelijk. Afhankelijk van de vervuiling van het oppervlak en het soort vloerbedekking gebruiken we:
  • Droogpoederreiniging
  • De bonnetmethode 
  • De sproei-extractiemethode 
  • Shamponeren
Elk onderhoudsplan maken wij op maat, waarbij wij uiteraard rekening houden met bijzondere wensen. Westerveld heeft jarenlange ervaring op het gebied van vloerreiniging. We werken met professionele en milieuvriendelijke producten en materialen. Voor het periodiek vloeronderhoud zetten wij een speciaal vloerenteam in dat louter bestaat uit ervaren en goed opgeleide vakmensen!

Wil u dat Westerveld ook eens bij uw kantoor, restaurant, winkel of andere bedrijfsruimte over de vloer komt? Laat het weten!
Deel dit artikel: