Beste schoonmakers

We garanderen 100% opgeleide medewerkers. Iedere nieuwe medewerker volgt namelijk binnen 6 maanden na indiensttreding de basisopleiding schoonmaak, en daarna een opleidingsplan op maat. Zo bent u verzekerd van vakgeschoolde mensen bij u over de vloer. Professionals die even gastvrij, flexibel als betrokken zijn. Die in medewerkerstevredenheidsonderzoeken hun werkzaamheden steevast met een ruime 7,5 waarderen en die trots zijn op het schoonmaakvak.

 

Beste schoonmaakkwaliteit

Westerveld garandeert ouderwets goede schoonmaak. Dat begint bij een gedegen vakopleiding, de juiste begeleiding op de werkvloer en het nakomen van afspraken. De kwaliteit borgen we met 12 keer per jaar een DKS-controle en 2 keer per jaar, indien gewenst, een VSR-meting. We gaan voor een klanttevredenheid van minimaal een 7+, maar 8 of hoger is eerder regel dan uitzondering.

Beste condities

We blijven strijden om onze collega’s op meerdere fronten te verrijken in plaats van uit te putten. Westerveld kent als gevolg een, voor onze branche ongekend, laag personeelsverloop en laag ziekteverzuim. En áls er al sprake is van tijdelijke vervanging van uw vaste schoonmaakmedewerker, dan helpen Westervelders elkaar altijd uit de brand. Zo wordt u nooit in verlegenheid gebracht door een goedbedoelende uitzendkracht.

 

Beste schoonmaakmiddelen

We werken volgens de nieuwste schoonmaakmethoden en met de meest verantwoorde middelen en materialen (voorzien van ecolabel). Onze ISO 9001-certificering waarborgt dat we de organisatie, uitvoering en controle van schoonmaak op orde hebben. We werken daarbij met de ergonomische verantwoorde materialen van Wetrok en de biologisch afbreekbare schoonmaaklijn Vive. En behoren ook op andere fronten tot de duurzaamste OSB gecertificeerde schoonmaakbedrijven van Nederland.

 

Beste bereikbaarheid

Westerveld garandeert te allen tijde uitstekende bereikbaarheid. Via +31(0)35 646 11 11, per mail, in het dagelijks contact op de werkvloer, via uw directe contactpersoon, via de website, via onze Westerveld App, en met evenveel plezier ook via Twitter, Facebook of LinkedIn. Proberen? Voor direct contact, gebruik dit formulier. 

Zeker Weten? Zeker Weten!

Ook zeker weten dat uw schoonmaak tot in de puntjes goed verzorgd wordt? Dan bent u van harte welkom bij Westerveld.

We garanderen A-kwaliteit aan de hand van bovenstaande punten. En áls we om wat voor reden dan ook, wanneer dan ook, waarom dan ook, op welk front dan ook in uw ogen tekortschieten, dan volstaat één belletje om orde op zaken te stellen. Zeker weten? Zeker weten!


Neem voor details, meer informatie en aanvullende zekerheid 24/7 contact met ons op.

 

Hoewel we onze A-kwaliteit liever in de praktijk bewijzen dan op papier, vindt u een extra borging in onze certificeringen:

Deel dit artikel: